Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Satılık - Beyaz Cam tavanlı - RC düşünüyoruz , ilanlarda malesef yok şuan bu kombinasyonda , ilanı olmayıp satılık olan araç bilen var varmıdır ?
Beyaz cam tavan bulunmazsa Kırmızı da olabilir..
Pal büyütmede içerden de biraz traşlıyorlar daha büyüğünü oturtmak için ve sağlıklı uzun ömürlü olmuyor. Benim bildiğim gördüğüm palleri büyütülüp de memnun olan yok.Bu işe girilecekce ;
Garrett GTX2863
Garrett GT2871
Garrett GT28RS
TD05-16G düşünülebilir.
Birde arkadaşlar intercooler büyütmeden yazılımla RC ler sadece daha keyifli olur , ama olacağının en iyisi olmaz.
Siteye paso video koyuluyor geçilen RC lerle , sonra araçlar yürümüyor deniyor.
Yazılım+s3 DV+DP+egzost+İntercooler lı RC ile stock RC roll ;fark ortada.. (camcar stock 106 gti bu arada)
Bu videoda eski RC kullanıcısı arkadaşımın çok iyi olmayan bir yazılım ile elde ettiği sonuç.Aracınız yapılan modlardan sonra bu kadar aça aça gitmiyorsa stock RC ye göre bir kontrol edin derim.(2.denemeye dikkat geç basıyor soldaki rc
Maşallah fark ortada.Bro sanırım senin turbo büyütmeden önceki halin
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
dostum egzoz'u izmir de nereye yaptiriyorsun ve ayiptir sormasi maliyeti ne oluyo bunun ? su an sicagi sicagina bunun arastirmasi icindeyim de .
Uslu egzozdan baska bi usta ismi daha soylediler isciliginin iyi olmasi hakkinda.
Uslu son haric 1050-1100 gibi rakamlara yapsr diyorlar , ben turbodan sonra dp ile sona kadar flansli sok-tak seklinde 60 mm boru cektirmeyi dusunuyorum
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Yani aracınızı geliştirdiniz iyi gidiyor diyorsunuz tamam ama bunun kıstası bu videolar . Önce imkanınız varsa stok RC bulun deneyin sonra içinize siniyorsa diğer araçlarla denersiniz.
Ha araç sizin sizin uçan kuşa da sıkarsınız ama sonra bu RC ler yürümüyor-neden yürümüyor diye kimse *** atmasın lütfen.Araçlarımız çok güzel yürüyor , bu arada kimse RC nin yol tutuşunundan bahsetmiyorYaysız,coilsiz sınıfındaki en iyi yol tutan araçtır.
Aracını tanıyan usta ellerde daha önce Türkiye resmi slalom şampiyonu olmuş araçtır (stok bu arada araç, yay bile yok.)
http://www.tosfed.org.tr/images/habe...Neticeleri.pdf
http://www.techturkey.com/forum/foto...4102010-a.html
Yüksek süratlerde RC ile yapacağınız ani manevraları , hızlı virajları benim diyen spor araçla yapamazsınız.Bunu aracı zorlayan herkes rahatlıkla söyler.
Sonuç olarak bir hot hatch sadece roll performansına bakılıp değerlendirildiği sürece daha çok anası s.kilmiş type-r lara vb piyasayı domine etmiş araçlara 45-50 k para verirsiniz.
1-Düz yol performansı
2-Viraj ve pist performansı
3-Günlük kullanıma uygunluk
4-Fiyat/performans oranı
5-Konfor,donanım,güvenlik
6-Yakıt tüketimi ve kronik problemler ede bakılması lazım.Ama yok bizde her şey buraya koyulan videolar olduğu için ve bu videolar direk aracın piyasasını etkilediği için bizden bi s.kim olmaz
Neyse F.ck the system diyorum.
Esenlikle kalın ahahahhahahah..
onlar basit detaylar benim girilecek cok islemim varyolum uzun yani , tesekkurler
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)