ii yaw bişi deilmiş :D
Printable View
Ozman hiç girmiyim ben bu işe...:confused::confused:
Kanka silikon boruları aldık(alfa-delta) dan, s3 DV yi aldık ,seat sport fmic de aldık..:p:p
Usta yalan oldu..Bu arada Kıvançla konuşan oldu mu Gazihan Tr nin en hızlı 207 RC sini yapıyor şuan..:icon_tup::icon_tup:
ben 1.6 cm lik spacer kullandım markalı bişi yada doğru düzgün biyerde yaptırırsan hiç sorun olmaz ben hemde 4 jantımda kullandım titreme filan yapanlar kalitesiz malzemelerdir
ama spacerin tek sorunu bende araba aşırı şekilde yol seçiyordu ve inanılmaz rahatsız ediyordu 220-230 la bide araba yolun durumuna göre gidiyordu standartken böle bi sorunum yoktu olsada minimumdu
benim 206 dada arkada 15 mm önlerde 10 mm spacer var yalnız aluminyumdan made in germany yazıyor üstünde bi hayli kaliteli... spacer lardan dolayı hiç titreme yapmadı 1.5 sene oldu jant ve lastikten dolayı yapıyor (17" var ) ama 2-3 kere yaptırdım rot balans 5-6 ay idare ediyor hep..
Antalya Çallı alt geçit..Cepten çektim pek güzel olmadı ama Video kamera ile bu tünelin daha uzununda deneyeceğim...
hondalarda sensörü yanıltmak için missing link die bi parça konuyodu belki sizede yardımcı olabilir
http://www.inlinefour.com/missinglink.html
bunun map sensörü sıcaklık da ölçüyor, 4 kablolu, büyük itimal uymaz