benim rölanti 670 civarı,bundan da düşük değildir umarım :D:D:D
Printable View
hybridli bir kaç tane daha var mini var.Hata sitedeki çook eski paylaşımlarda mevcut.
Ps chip tuningin gt2860lı minisi var.Youtubede videosu mevcut.Beyaz bi mini
Şimdi Ege Turbo Ardanın kendi rojesi var.Bir kaç eksiği varmış geçen hazineyi dükkanda gördük.Ama onlarda yeni bi hybid turbo hazırlamışlar.Turbo muhteşem bi güzellikte ve büyüktülmüş hali neredeyse td05 kadar. Thp motorlar bu aralar patlama yaşıyor baya eğlenceli olucak yapmak isteyenler varsa onlara baya yol gözükücek .
seat sport intercooler buldum takıyımmı.
benm rolanti 750 850 arası geziniyoo. havlıyo gibi kendi kendi artiyoo hır hır hır hesabı :D
yazılımı e tunersa dondurdum sureklı vuruntu hatası verıyordu ....şimdi yok...gercı daha sıkıştırmadım lastiklerden dolayı ...
eyvallah kardeşim iyiyim 1-2 parca topladım sana evde duruyor ksk tarafına gelırsen haber ver bujıler de vardı bulamadım arabada bırakmıs olabılırım ılk yardım cantasına falan bak ordan cıkabılır vuruntu hatasını kafasına gore yapıyordu e tuner ıyıdır lastık sart yanlız ıhmal etme kıs gelıyor selamlar
thp de e tuners en iyisi.izmire önümüzdeki ay komple dönüş yapıyorum.bende ege turboyu ziyaret edeceğim.
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? Kırmızı cam tavan RC arıyoruz bu araç aradığımız kriterlere uyuyor fakat ;
KM açısından aklımda soru oluşturdu bu KM lerde dikkat edilmesi gereken parçalar varmıdır ? Turbo falan ne durumdadır ?
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan abilerim yada kardeşlerim varmıdır yardımcı olucak alınırmı kaca alınır evveliyatı nedir?
eski sahibini. bi yorumu vardi 10-15 sayfa oncesinde ' sakin yaklasma bu arabaya ' diye baska bir arkadas sormus . eski sahibi sattiktan sonra hor kullanilmis kaza gecirmis sanirim.
tramer i bir sorgula istersen
dostum en son buraya sorguladığın aracın sağ önden kazası var tramer sorgulayabilirsin,
kırklarelindeki araçta bursadaydı önceden arkada tam hatırlamıyorum ama, ya bagaj kapağında ya da çamurluğunda lokal boyası vardı sonrasında bişi oldumu bilmiyorum