bu sesler ben arabaya aksamdan aksama bindigimden mi gelmiyo yoksa 35mm yay oldugundan mi :)
oldugu yerde direksiyonu cevirirken sag tekerden sanki gergin halat gicirtisi geliyo ama haraket halinde yok
Printable View
bu sesler ben arabaya aksamdan aksama bindigimden mi gelmiyo yoksa 35mm yay oldugundan mi :)
oldugu yerde direksiyonu cevirirken sag tekerden sanki gergin halat gicirtisi geliyo ama haraket halinde yok
ohooOO sen bide coilover alsam.. bagajda 1 kasa soda taşıyo gibi şangır şungur ses gelio ama neden bilemedim :D ayrıca direksiyonu dururken tam sag yada sol yapınca sanki yay biyere takılıyoda atıyomuş gibi taaaakk diye bi ses geliyo arada.. tamam conforda mucize bu coil ama seste sorunlu, haaa kafaya takıyomuyum çokta diil o tak sesi dışında gıcırtı ve şangırtılar sorun diil ama taaaakkk sesi canımı sıkıyo :D
tufaaaaaaaaannn sendede oluyomuydu kardesim bunlar yoksa bana özelmi :D
Benimde sağ sol direksiyon çevrildiğinde tak tuk ses geliyo ara sıra çukurlu yollardada tak tuk ses geliyo amatisör takozları diyoruz ustam öle diyor, coil kullanıyorum buarada değiştircez biara ama bi türlü fırsat olmadı.
coil de raceland e niyetlendik ama o da piyasada yok
sem tuning getiricez dedi simdi de bir ay sonra jom blue line denen dandik markayi getirecegini soyluyor.
1000 tl bayilip fk alicaz yada 50 mm apexi yay
yalin o yay geriliyoda takildigi yerden kopuyo gibi olmasi ben arabayi hareket ettirdikten 15 sn sonra cok hafif bi sekiilde geliyo pedallarin oralardan bi yerden
Direksiyon durduğu yerde sağ sol yapınca yarım acı ile lak lak ses geliyor onun için ben servise gittim, servis kendi patronlarının aracında da geldiğini dediler kronik birşey ama yol giderken ses yapmıyor sadece dediğim gibi durduk yerde sağ sol yapınca sallıyınca direksiyonu ses geliyor.
yayla orjinal süspansiyonu biraz yumuşatıyo ama düşüklük tatmin edermi bilmiyorum. ben fk yay kullandığımda memnundum ama düşüklük çok az oldu raceland'a gectim sonra eğer fk coil olsaydı ozaman onu alırdım bence coil al muayenede yayda sıkıntı çıkabilir düşüklükten muayenede bana sormuşlardı yaylar değişikmi kırmızıydı yayaların rengi dikkatini çekmiş herhalde ama çok düşük olmadığı için geçirmişlerdi.
coille sorun yok muaynede ;)
yükselt gir :D
Ben muayeneye 5cm lik yayla girdim kimse bişey sormadı:D
oda benim şansıma herhalde adam araç sahibi kim diye beni çağardı arabanın altındayken sordu ve alçaklık orjinalle yarıdan birazcık yüksekti düşük denmezdi yani :)
207 RC'den herkes memnun mu ? Nasıl araçtır ?
Yanaklar 50 :D
Bnde tek sıkıntı kat yok :)
Bende downpipe'i sökmeden gittim belki geçer diye adamın bakacağı tuttu:) geçemedim orjinal katalizörü takıp tekrar gittim muayeneden geçtim,iki gün sonra tekrar downpipe'i taktım:D
dururken direksiyonu çevirirken gelen tak tuk sesler bendede sert yay kullanmanın sonucu bunlar.çok şükür yürüyende sıkıntı yok memnunum :)