hiç sorma bu yaz mecburen çanakkale yaptık geldik 1500 km arttı :(
RC yazısını foto yüklerken ekledim paint terk :D:D:D
Printable View
hadi yaw paint mi, söylemesen anlamazdım valla :D
km süper abi senin, bende aldım 28k km'de mart sonu olduk 36k
Yalın sana gelsin bro okurken d.tüm düştü.Süper proje yapmış sahibi...
www.frenchuk.co.uk • View topic - 320+bhp c2 gt v6 track slag
MaşAllah bizimki hafta içi günlük 20 km yapar haftasonları da sağa sola gitmece başka da km yaptırmıyorum.
2 kez 1000 + yaptı bir istanbuldan alıp ankara üzerinden antalyaya gelirken bir de bu yaz..Kıyamam ben :p:p
Orası boş duruyor aslında bir şey yapmak lazım..:soru:
Valla bende kıyamamda İstanbul büyük memleket, adımını atsan günlük 100km :D
yokmu önerecegınız rc yada lemans...
RC ile defalarca günde 900,1000km yaptım,şimdi 500-600km kesmez oldu :D
masALLAH cok guzel olmus atilla , ozgurun dedigi gibi maliyet ne oldu?
bu arada arabayi aldigimda tavandaki stickerda kirec lekeleri vardi ki hala var en son gozumun onunde yikadi eski sahibi ne olduysa o an oldu
nasil cikaricaz bunlari ?
kil falan ise yarar mi ? limon? sirke?
brocum tam okuyamadım ama bu aksam bi incelicem ayrıntılı olarak.
ama gördüğüm kadarı ile ciddi proje yapmışlar.
c2 de ilk proje yine bi gt ile başladı.
The little car with a big heart............
2.0 306GTI motoru taktılar diye hatırlıyorum, 255hp olarak bitirdiler :D benimde hayalim buydu aslında zamanında ama ögrencilik zamanı cebindeki 20tl ile yapılabilecek birsey degildi tabi ama ümidi kesmedik :D
hatta VTI motoru bile koymayı düşünmüştüm, erkan abi sanzıman yerleri ters bunların uydururum ama geri gönüşü olmaz demişti zamanında :D 8-10binde para cakmişti :D :D
sonra bi baktım aracın üstüne kafadan bi 10.000TL daha masraf cıkıcak ne gerek var alırım saglam bi arac zaten o paralara c2yi satıp diye düsünmeye basladım :D
iyikide öyle yapmışım ama :D
ingilterede sapıklar cok bro, fransız aracı olmasına ragmen shitroen'i seviyolar, saglamda ugrasıyolar :D :D
Bro bak 3 te saran GT hehehe basınç düşük daha bide ..
etuners peugeot 207 stage4 td05 1.2b - YouTube
aynen yaptırmak lazım bro, c.tesi gidiyorum zaten turhatin yanina, o hortumları degiştiriyim. bu arada nerden bulucaz onları, urgancıda varmıdır o genişlikte silikon hortum?
ayrıca bana dual pod lazım yaw göstergeler için.. aldığım oturmuyo yaw :S ya bitane direk alıp kesip biçip oturtucam üzerine 207oc deki adamın yaptıyı gibi yada perrin dual pod ki oda 200 tl :S okadar bayılmak istemiorum acıkcası..
perrin dual pod çok güzelmiş cidden dün baktım çok beğendim.
207oc'de ki link var mı pod ile ilgili ?
perrin i ben sol direge monte etmeyi düsünüyorum su siralar, dikine durucak, zaten podlar oynar başlıklı :D onlarıda assagı dogru egip üst üste iki pod gibi bir görüntü elde etmeyi düsünüyorum ama dediim gibi kıytırık plastik parcayada 200TL kıyamıyorum :D :D
207oc deki eleman kendi yapıyo, bende o şekilde ugrasıyım diorum, bitane pod var ama uymadı üzerinden, direk kaplamasını kesip biçip alttan içine entegre ediyim diorum :D :D :D :D
207 A-Pillars with fitted gauge pod
hatta bi fikir daha var aklımda, 2 tane hava ızgarası alıp onların içine entegre etmek direkisyonun sagındaki ve solundakilere. ama klima kalorifer derken göstergeler ne olur bilmiom :D illaki hava akışı olucak oralardan sorun yaratırmı diye korkuyorum...
Arkadaşlar Merhabalar.. Uzun zamandır sadece okumak için giriyorum yoğunluktan.
Sizinle sabah ilk çalışma videosu paylaşıyorum. Ses normal mi? Yoksa zincir gergisi bozuk mu?
Bu arada Atalay'dan çöktüm filtreye. :)