parca kodu 2444CZ 372 Tl fiyatı :)
Printable View
parca kodu 2444CZ 372 Tl fiyatı :)
Boost borulari cok iyi fiyataaa ulasin
atii nedir fiyat ?
Satilik sprintbooster var arkadaslar. İlgilenen olursa pm atabilir.
iyiki hemen servise vermedim yoksa 420 giriyordu.klips yerinden cıkmış herhangi kırılan kopan bir şey yok çok şükür .10 tl masraf oda ustaya sigara :) erkay saol bu arada aydınlatma için :)
benım cep 0532 138 4769
Bugün KW Variant 1 Coilover'in ön amortisör kovanlarıyla ön amortisörler garantiden değişti
Coiller yabancıya gitmesin gidecekse buradan birini gitsin isterim ve sonradan da keşke haberim olsaydı ben alırdım gibi muhabbetler olmaması için son kez buraya da yazayım
Şu anki TR distribütörü FT Tuning fiyatı 1000 Euro- 2750 TL siparişle geliyor ve şuan TR'de yok
Kutusu, montaj ve TÜV belgeleri kullanılmamış olan ayar aparatlarıyla ve KW Stickerlarına kadar hepsi duruyor
İstediğim fiyatı da güncelleyim 1850 TL (Pazarlık sünnettir kökünden kesmemek kaydıyla...)
çok güzel hızlı bi geceydi makinamız bizi utandırmadı gelen herkese tesekkürler özellikle antalyalogy özgür abime :))) ctm inanılmaz gidiyor gözlerime inanamadım
Evet guzel bir akşamdi.Katilimci araclar 2 GT, 3 RC , 1 DS3 ,1 RX8 , 1 Polo GTI .Tüm araçlara MaşAllah.
Efe cok yazana değil gözüne inan.:D:icon_tup:
Hepsine MaşAllah...
Ben gozumden bi kare anlatiyim ozaman... Ozgurun aracina log aliyoruz, bi ses geldi arkadan yanimizda bi s2k uzuyo, o arada log almak icin ozgur gaza abandi ve sonuc... Fatality :D ahahaha..