:D darisi basimiza diyelim.. :D
Printable View
:D darisi basimiza diyelim.. :D
Layn ariza kodu manyağı oldum.Efe,Göktürk,Onur ... hehehehe
Ahahahahahaaa..... OBD ne saglik brooo :D
Bro sende benim gibi eve geldiginde hanimin kapinin onune koydugu valizle karsilastinmi :D :D..
Bu arada goktan yine satislardaydi ahahahah
Benim bildigim, etuners adina konusuyorum, yazilimla zaten gaz tepkileri standarta gore cooook coook daha iyi hale getiriliyor :) yani bence gerenk yok mikeee :D ama denemedim bilmiorum, pedalda bizim elektronik ortamda veri gonderdiginden yapilabilir. Haaa ne olur, sprintboosterda 3secenek var bizimki surekli sprintboosterin race versiyonu gibi sabit degistiremiosun o olur en fazla...
inşallah bi dahaki sefere,denemelerede gelirim.
özgür bu arada kadran videosunu beklemedeyim:)
usta ctm okadar hızlıki 1.4tsi krallıı var ama bu araba eger yakıt koymaya felan baslarsa inanın çok farklı araçlarla dener cupra stage2 plus lar kadar gidiyor suanda gözlerimle gördüm .
bu arada özgür abi laptopunu getir arıza kodu silme çözme ve teshis koyma 50tl :D
ben sizden sonra eye typerla bastım bide eye typer bni bi güzel eyeledi :D
Masallah ctmye gercekten bi 207 den cok ote bi araba ozgur abi cok ugrasti ve onca emegin sonucu ortada gayet basarili ve hizli bi arac var.efecim senin arabanda hem kozmetik olarak hemde gidis olarak cok guzel insallah dahada guzel olacak ..
Allah razı olsun kanka daha yolun basındayız ilerde daha hızlı olcaz :)) dbs zaten söylencek söz yok en güzel ve en hızlı gri gti :)
maşallah araçlara güzel denemeler oldu :) özgür abi ile yalın usta bizimle ilgilenmekten hahahaha kendilerine bişey yapamadılar :)
Özgür abinin aracını zaten biliyorduk nasıl gittiğini ama fazla kimse inanmıyordu gerçekten çok başarılı..
yakıt ve çıtır bi rejim ile hafifletilme yapılırsa Net 6 boy u daha var bnm gözümde ;)
bu arada THP lerde artık çözülmüş durumda :)
Yok ya 50 kurtarmıyo çok elektirik harcıyor laptop :p:p:p:p . Ben aynı yazılımla toluen in farkettiğini de bilmiyordum - ***** deneme ortamlarında uzağız..
Kısmet bakalım..:icon_tup:
HBR de güzel gidiyor - daha çoook gideri var.(egzos,boost boruları,meth kit ,yazılım güncelleme)
Onur cum ben 2-3 boy hızlanacağım diye hayatta araçtan birşey sökmem.Sonra sök taktan gıcırtı falan yapar kıl olurum ben.:p:p:p
Bagajı gördünüz tesisatımız yerli yerinde.Aile aracı bizimkisi günlük hergün işe gidip geliniyor (Hanım kullanıyor ***** :D )
Apocum roll ortamlarına sen fazlasın kardeşim. Çağırdık sağolasın kırmadın geldin o saatte , deneyelim dedim kırmadın denedin.Sıfır kompleks.
Allah razı olsun.
Önümüzdeki günlerde sen yakıt koy yine deniyelim.
Allah DBS ye kaza bela vermesin , nazarlardan korusun kardeşim.:icon_tup::icon_tup::icon_tup: