207 aşkı başkadır bro hehehe bir de İngilizlerdeki mod anlayışı bizden çook farklı biz sadelik peşindeyiz bunlar abartı peşinde bir ara 20 inch jant takmıştı birisi heheheh
http://img.projexuk.com/gallery/1850-l.jpg
Printable View
207 aşkı başkadır bro hehehe bir de İngilizlerdeki mod anlayışı bizden çook farklı biz sadelik peşindeyiz bunlar abartı peşinde bir ara 20 inch jant takmıştı birisi heheheh
http://img.projexuk.com/gallery/1850-l.jpg
Modifiyeden ziyade akli denge problemi gibi geldi.Bu adamlar evin salonunu tasarlarsa lunapark gibi bişey olur heralde :D:D:D
Kumho KU31 205/45R17 88W 168,24 TL nasıl kullanan varmı ?
ku31 eski seri
ku39 kullanıyorum ben, fiyat/performans güzel yağmur dışında
bu nasıl ?
Petlas 205/45R17 88W Velox Sport PT711 RF
Hankook evo12 k110
TOYO T1R gayet güzel, hem performans hem fiyat..
T1R kullandım memnundum
Kumho Ku39 205/45R17 200TL'den verebilirim. Taksit imkanı ile.
Lastik konusunda lassa phenomayı tavsiye ederim. Önceki lastiğim kumho ku39 du lassayı takınca araçta accayip bi rahatlama hissettim yol tutuşu mükemmel ıslak performansı tahminlerin üstünde. Ayrıca ses performansı da mükemmel ötesi çukur ve parke taşı seslerinden bıkmış biri olarak tavsiye ederim. 215 45 17 240tl rotbalans dahil taktırdım çok memnunum.
Daha sağlıklı pahalı lastik isteyenlere Bridgestone s001 serisi tavsiyemdir. Fiyatı 380 civarında.
Michelin pilot kullaniyorum oldukca iyi
p zero nero var yagmur altında antalyaya kadar geldim hem ıslagı iyi hemde kuruda soğuk asfaltta iyi.
p zero olmasa kesinlikle toyo t1r alırdım.
bende p zero kullanıcısıyım 2. takımım şuan ıslak kuru gayet iyi.
50 tl olmasın lazım motulun pampa...
birde fren balatalarınıda kontrol ettir belkide fren pabularında eskimiştir.
Yuk daha neler :) balataların bitmiştr. Bascek frenle özellik kaybedermi yag :)
Balata, disk değiştirmiştim hepsini.
Değişimden sonra 2 kere piste girdim, pedal öncekine göre çok yumuşadı.
Edit: Yol kullanımında kaybetmez ama pistte öküz gibi ısınıyor hidrolik.
Balataların bitecek durumu yok, bitmeye yakın balata ile piste girdim çıktım birşey olmadı daha yeni takılmış balatalar bitmez bence.