Sürtünerekmi degerlndıreceksınız bu havayı :D cumartesi alo hattım acık kar lastıkleri ile :P
Printable View
Sürtünerekmi degerlndıreceksınız bu havayı :D cumartesi alo hattım acık kar lastıkleri ile :P
Ln daha 1000 km de hepsi sıfır brembo :)
Hidrolik fren sıvısının kuru ve ıslak kaynma noktası değerleri aşağıya düşer zamanla bunu ölçen basit cihazlarla görebilirsin.150 derecenin altına düşmemeli
özgür motul'un RBF serisi Fren hidroliğini tavsiye ederim
RBF 600 ve 660 var
kendileri dot 4 + yarış fren hidroliğidir
dot 5.1 gereksiz olur kaynama noktası RBF lere göre düşük
660'ın kaynama noktası biraz daha yüksek ama 600 de hayli hayli yeterli
1 adedi 500ml 50 küsür TL iki adet gerekli eski hidrolik yenisi ile karışmasın diye devirdaim ettiriliyor
üstündekilerde çatlama birinde oldu birindede tel kırmıştı yarı dişti 4 sene falan kullandım 25bin km'de falan olması gerek değişim. şimdikilerde bi sıkıntım yok üretim yeride farklı üstündekiler italyaydı diye hatırlıyorum şuankiler isveç üretimdi sanırım burda arkadaşım bulamadı siparışle getirdi 1-2 hafta bekledim gelmesini şimdilik dediğim gibi memnunum lastikte sıkıntım yok arkadaşım temin edebiliyo değiştirme zamanı gelince sölediklerinizi göz önünde bulundurucam sıkıntı yaratıyosa değişim şart sonuçta onların üzerinde gidiyoruz allah korusun.
balataların yeniyse fren hidroligini degiştir bro çünkü onunda belli bir müddet kullanım süresi var .
Bugün ufaktan 208 i bir sıkıştırdım tahminim stok hali ile 190-200 lük GT eri üzer roll de.Rodaj bitsin Goktan ı getirin bana hehehheh