Cupra yada forza lip tavsiyem bro...
Printable View
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı güzel günler
Benim araçtaki yazılım serviste güncel görünüyor.Fakat bana göre oynama var ben yazılımı tekrar oem e çeviremiyorum servis reprogu cihaz üzerinden güncel görünüyor yapacak bişey yok diyor manuel yükleme olayında birtürlü anlaşamadık.Elinde eski versiyon kayıtlı yazılım olan varmı acaba önce onu yükleyip sonra güncel reprog yaptırmayı düşünüyorum.
Günaydın herkese. Hayırlı bir gün olsun dilerim.
DS3'üm için getiripte takamadığım sıfır jantlarımda mevcut.
17' Race White
LEGGENDA – Race White // MUTLU PERFORMANCE
İlgilenenler PM atabilir.
valla bende bariz olmasada fark olacagını düşünüyorum.
ep3 lerin oem jantları baya hafif biz enkei rpf01 takınca farkı hissettimiştik.
bu boylarla ifade edilebilinecek bi fark degildir zaten,fakat ilk gaza oturma anında fark edersin
Yalin forza lip bulunabilir birsey degil ya ;/ cupra lipte cok ince ;/
Efe iyi misin kanka? 14 inc jant o firen kaliperlerinden sigar mi ? 15 i bile sigdiramadim ben
Yani 206 1.4 ten cikan sac jantlari onlere takamadim olmadi anca arkaya
Yeni kasa pug partner in 15 leri dahi olmadi artik sen dusun
serdar balimi çekiyon çakmak gazımı ben ne dedim olm :D
14 sac jant olur mu demedin mi :)
bende dedm noluyor ya :D hahahahaha
bn demedim bişey the best kankam :(
bende 2 gün oldu cupra lip i taktıralı biraz ince ama kullanışlı arabam siyah olunca daha bütün durdu tabi beyaz yada farklı renkte arabada nasıl durur bilemem :)
bende jantları boyatırken saç jant takmıştim 16inç çok değişmişti tepki ama sarıyodu çok :)
http://i40.tinypic.com/2ed14ew.jpg
1 aydır bagajda geziyodu sonunda tatırdım anlık takip çok büyük rahatlık valla :)
Nasip olursa gelecek habere gore istanbul a gelecegiz bi araba almak icin yarin aksam o zaman maslaktan oem orjinal lip alir gecerim
Forza icin sis farinin etrafindaki plastik cerceve delinecek falan cok is
Mini cooperlar icin hazir var diye bulunabilitesinden bahsetmistim ozgurum