User Tag List

Sayfa 780/1195 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
22691 sonuçtan 14.802 ile 14.820 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhaba.Bikaç sıkıntı yasıyorum sizlerden fikir almak istedim.Devir cevirdigim zaman daha kesiciye girmeden patırdamalar basliyo arac kesiliyo sonra toparlaniyo ama hızlanma cok kötü bi hal alıyo.Direk duruyorum kaputu actigimda turbo nar gibi oluyo.Ve bunlar ilk bastigimda basima geliyo sürekli gazlama sonucu degil.Buji diyen var pompa diyen var.Egzoz yapiyo diyen var daha önce bu sorunu yasayan var mi? Servise bırakıcam hafta ici dp egzoz var garanti sıkıntı olur mu acaba.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    dp yüzünden bıdı bıdı yapabilir servis

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba.Bikaç sıkıntı yasıyorum sizlerden fikir almak istedim.Devir cevirdigim zaman daha kesiciye girmeden patırdamalar basliyo arac kesiliyo sonra toparlaniyo ama hızlanma cok kötü bi hal alıyo.Direk duruyorum kaputu actigimda turbo nar gibi oluyo.Ve bunlar ilk bastigimda basima geliyo sürekli gazlama sonucu degil.Buji diyen var pompa diyen var.Egzoz yapiyo diyen var daha önce bu sorunu yasayan var mi? Servise bırakıcam hafta ici dp egzoz var garanti sıkıntı olur mu acaba.
    Merhaba, egsoz icin garantiden sıkıntı cikarticaklarini sanmam, garantilik durum egsoz sisteminden kaynaklanmadikca. Sizin sorununuzunda egsoz kaynakli olabilecegini dusunmuyorum. Patirdamalar bobin veya buji kaynakli olabilir. Turbonun kizarmasi normal ama gormedigimizden gerecesini bilmioruz sonucta yinede turbo sogutma su pompasini bi kontrol ettirin derim. Servis bilgisayara baglayinca hata kodlarindan daha detayli teshis koyabilir egerki hata vermisse.
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Depoya 1 lt saf methanol kattik hadi hayirlisi
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Depoya 1 lt saf methanol kattik hadi hayirlisi
    izlenimler?

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç litre benzin vardı içinde yavrum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dp yüzünden bıdı bıdı yapabilir servis
    Bakalım ins bi sıkıntı olmaz yoksa çok ugrasırım
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, egsoz icin garantiden sıkıntı cikarticaklarini sanmam, garantilik durum egsoz sisteminden kaynaklanmadikca. Sizin sorununuzunda egsoz kaynakli olabilecegini dusunmuyorum. Patirdamalar bobin veya buji kaynakli olabilir. Turbonun kizarmasi normal ama gormedigimizden gerecesini bilmioruz sonucta yinede turbo sogutma su pompasini bi kontrol ettirin derim. Servis bilgisayara baglayinca hata kodlarindan daha detayli teshis koyabilir egerki hata vermisse.
    Abi zaten bikac ustaya sordum patırdama diyince buji dediler.Ama benzin yetmiyo araba yürümüyo pompa bozuktur diyenlerde var.Normlade roll yaptigimiz zamanlar bile defalarca deniyodk turboda cok cok az kizarma oluyodu.Simdi ise bir defa basıyorum resmen turbonun etrafı aydınlanıyo.Eger sorun buji de cikarsa bu arac daha yeni bu kadar cabuk buji sorunu yasaması normal mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 lt vardi 1 lt koyduk simdi foto cekmeye gidiyoruz , bakacagiz

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bujilerini değiştir büyük ihtimal düzelcek aynı sorun dün bende vardı servisde değişdim sorun bitti.
    DRİLL
    Dr.Ecu

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapida ki aslanlar : 137 tl tane
    On kaput : 485 tl
    Tavan : 388 tl

Bunlari sokecek adamin aklindan suphe etmemek paha bicilemez.
    Söken adamın değil de, folyoya 1000 lira verecek adamın aklından şüphe etmek lazım

Folyocuda yaptırılır atla deve değil.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakalım ins bi sıkıntı olmaz yoksa çok ugrasırım

Abi zaten bikac ustaya sordum patırdama diyince buji dediler.Ama benzin yetmiyo araba yürümüyo pompa bozuktur diyenlerde var.Normlade roll yaptigimiz zamanlar bile defalarca deniyodk turboda cok cok az kizarma oluyodu.Simdi ise bir defa basıyorum resmen turbonun etrafı aydınlanıyo.Eger sorun buji de cikarsa bu arac daha yeni bu kadar cabuk buji sorunu yasaması normal mi?
    Turbonun bu kadar kizarmasi bujilik bi olay diil bence, kesiklik tamam buji olabilir ama kizarma sorunu icin turbo sogutma su pompasini kontrol...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bujilerini değiştir büyük ihtimal düzelcek aynı sorun dün bende vardı servisde değişdim sorun bitti.
    Orhan abi hatırlarsan senle denerkende aynı sorunu yasamıstım ama üstünde durmadım fazla.Cuma aksamı gene deneme yaparken araba 170 180 gibi resmen duvar oldu valla baya korktum sogutup bidaha bastım gene yükseklerde yürümüyo.Egzoz sorunu yapmasınlar garanti degistirsin yeter sonra denicem senle duydugum kadarıyla hızlanmıssın geciyim senide bidaha denenek isteme benle

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben lemansı almaya giderken direk sökerim diye düşünüyordum baktım degişik bi asalet katıyor hayvana .soruyorlar bunları senmi yaptırdın diye yok diyorum orjinal bunlar dünyada 2000 tane üretilmiş rclerden daha hızlı ve daha dolu diyorum 200hp bu diyorum bol bol egleniyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbonun bu kadar kizarmasi bujilik bi olay diil bence, kesiklik tamam buji olabilir ama kizarma sorunu icin turbo sogutma su pompasini kontrol...
    Abi bakalım ins cok ciddi bisey cıkmaz.Benzin yetmiyo arac fakir yürüyo buda turbonun kızarmasını saglıyo diyolar.Carsamba günü anlicam ne oldugunu.Sonuc olarak yeni arac bu olanlar mide bulandırıyo.Daha önce de baskı bilyasında sıkıntı cıktı garantiden degistirdiler hepsi beni buluyo heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta servise gittim balataları değişdim. aracın 0 km den 95,500 km olan butün dökümanlarını cıkartdım bu iyi oldu ,yanlız sıkıntım şu hala sesi kesemedim 4 saat usta aracın bakmadığı yer bırakmadı hala araba ayagını debriyajdan cekınce tık diye gelen sesi bulamadık.gecen ati dediki sol motor kulagı sökülcek taşlanıp takılcak dedi ama bu bana biraz tuaf geldi sonucda bu pek sıcak gelmedi bana varmı bilgisi olan aynı sıkıntı özgürde de var.
    Sorunun çözümü oldumu aratmadım, benzer sorunu 307 de yaşıyorum.Bu parçalanın hepsi aslında şekil olarak aynı 207-307-308 aynı ürün.Her neyse Baskı balata değiştirdim ve orjinal sol kulağı aldım taktım takmaz olaydım(207 parçasımı değil mi bilemiyorum ölçüp biçtik tamamen aynı ebat parçacıda hepsi aynı dedi, referanslarda aynı çıkıyor), araba dizel olduğu için tık tık tık sesi rolantide bile geliyor. Taşlama olayına bakıcam fakat bundan önce yan sanayi kulak kullanıyordum gram ses yoktu taşlamaya sıcak bakmayan yan sanayi taksın, orjinalde 0 alsa bile kısa sürede ses başlıyor hele dizelde 2000km sonra ses başlıyor.

Yan sanayisi 20tl birşeydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Methanol kit alinmali yok boyle birsey , yazilimdan sonra dusunemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Methanol kit alinmali yok boyle birsey , yazilimdan sonra dusunemiyorum
    Gelmiomusun sen antalyaya? Gel bi bin bizim araclarada yazilimin farkini bi gor zaten hmn yapalim dersin ahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelmiomusun sen antalyaya? Gel bi bin bizim araclarada yazilimin farkini bi gor zaten hmn yapalim dersin ahahahah
    en kisa zamanda gelecegim gulum senin calismadigin bir cumartesi haberin olur zaten normal olarak : )

Yazilim farkini aynen cok merak ediyorum efe ilede konusuyoruz hergun , methanol dag gibi etki yapmasada farki cok keyifliydi sizin araclar fenadir fena

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu bizim tomofillere olur mu...........
    Connecting site...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)