inşallah hadi bakalım :) RC ilanlarında alına bilecek bir RC yok gibi. lemans larda bir kaç araba var alınabilecek güzel secim.
Printable View
@lowrider kac civarlari oluyo bro :) kimlerle yuruyo arac? :D
Bu arada umarim gonlunuze gore bi arac bulirsunuz..
Lemans serisi biraz daha hafif ve bu hafifligini bikac parcada olsa eksik olmasina borclu, diger yonleri rc ile ayni.
Gt rc farki derseniz kozmetik anlamda deri doseme istiosan gt, alcantra istiosan rc gibi kaba bi tabir yapilabilir :D
Kaput alti dersenizde pistonlarda hafif bi kalinlik be turbo emme kisminda az bi buyukluk var gt rc farki olarak. Kisa bi bilgilendirme yapiim dedim, ikiside cooook guzel araclar, tercihinizi genel anlamda bu sekilde gerceklestirebilirsiniz.
Seneye cok pis projem var. Allah yaratti demicem :D 500 hp ler insallah.
Konuya sifre mi koyalim yani videolari paylssmaniz icin :D
Orhan video çekmiyor bildiğim kadarıyla
tam benim aracımda olanlar şu anda, denemeye extra rc ve lemans dan farklı- audi s3 egsozlu dv.dp +opc yazılım vs.+r56yazılım egsoz+gırtlak vtec+cupra stage 2+208gti egsozlu dv,dp, ve sadece 218 kadar dayana bildiğim ve aralarında tek gecildiğim arac srıcco stage2 onlar artı 2 kişi ben tek kişi. sonuclar bunlar alırsan deneriz beraber birgün inşallah ,listeye ekleriz senide güzel olur :)
Orhan abi bomba yerlestirir gibi arabana camera yerlesttirtme adama :D
merak etmeyin bir kaç arkadaş yüzünden gecen hafta yemin ettim artık baba ile bile denesem kameraya cekicem o yuzden, artık hepsini cekicem hatta çift kamera düşünüyorum :D
profilimdeki bır kac yuklu videoları ızlıyebılırsın.
orhan güney - YouTube
:icon_tup:Bence hr kw gibi bi coilover alman herzaman daha iyi ;) istiyosaniz benim arabamı mekanik olarak bastan asaga yapan arkadaslarim var ona montaj yaptirabilirsin sefakoyde öneri olarak
Gt /rc arasindaki farklar;amortisör mil kalinliklari farkli;fren sistemi farkli;turbo farkli dahada fazlası mevcut;bu saydklarim cok onemli şeyler bence kesinlikle rc
JOM'a para verilip arabaya takilmaz kesinlikle ..
Raceland fiyat olarak cazip geliyor insanlara , forumda da 1-2 arkadas kullaniyordu memnun olduklarini soylemislerdi ki piyasada yok bir eleman varmis Istanbulda Raceland in vag grubu icin coilleri stogunda mevcutmus ama 207 konusunda bir fikrim yok.
Ha imkanim olsa hic dusunmem senin KW lari alirim :)
Benim aracımda raceland var orta derecede bir amortisör ayrıca şu önemli bence amortisör heran bozulabilecek bir parça satış sonrası önemli raceland ta yok bir iki bişe lazım oldu bulamıyorum ayrıca coilde bence önemli olan milleri koruyan toz körüğü bulunmalı
RC ye yapılabilecekler listesi araca göre değişiyor bence
araç stock ve ne durumda olduğu önemli
Sağlıklı özenle yapılmış bir down pipe
S3,forge deep boost iyi ayarlanmış dump valve
Oem buji
Soğuk hava ile beslenen filitre
Varex tarzı egzoz
Haritası güzel remap bizim araçlarda candır çok iyi verim alınır bence
İntercooler kapasitemiz 4lt civarı yapılacak stage göre 6lt ve üstü iyi gelecektir bence
favori seat sport 6,937lt
ekrem, bu arada SeatSport intercooler 7LT (6,937 LT) kapasiteli.
http://www.niparts.com/Graphics/full...%5C1065918.jpg
@Antalyalogy > Ruhani Liderimiz... :)