User Tag List

Sayfa 810/1195 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
22691 sonuçtan 15.372 ile 15.390 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhan abi kesici sesini çok begendim bende komple boru var ama kesici böyle degil şu yazılım işini halledelim artık egzozda kendine gelsin

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav yokmudur beyaz cam tavan RC geçenlerde ilanlarda vardı oda uçmuş varsa satacak olan aracın hakkı neyse öldürmeden anlaşırız..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Şubat ayında aracımdaki yaklaşık 10bin km kullandığım Quaife Kilit diferansiyeli satabilirim.

Fiyat pazarlıksız 2500 TL. Şimdiden yazayım dedim.

207RC ve GT'ye olur.

DS3'lere olmaz.
    RCZ'lere olmaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler Şubat ayında aracımdaki yaklaşık 10bin km kullandığım Quaife Kilit diferansiyeli satabilirim.

Fiyat pazarlıksız 2500 TL. Şimdiden yazayım dedim.

207RC ve GT'ye olur.

DS3'lere olmaz.
    RCZ'lere olmaz.
    mal boncuk ilaç niteliğinde fiyat ta pazarlık olmaz kalp kırıcı olmuş sadece
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

ethm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

bu arac hakkında bilgisi olan varmı?

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı geçen sene bi ara galeride ilandaydı , boya değişeni hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim..

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kol : Carrillo PRO-H veya ZRP veya Scat H-beam

Piston : CP - stok genişlik + 9.5 sıkıştırma

Enjektör : Bosch un hangi modelini kullanmış Stelios sormak lazım

Turbo : Garrett GTX2867 , Garrett GT2871 olabilir.

LSD difransiyel : Quaife 675 sterlin - 2.500 tl

Water/methanol kit : iyi bir marka ve emmenin her portuna ayrı enjeksiyon

FMIC: 1.9 tdi Seat ibiza cupra intercooler

Egzos: 80 lik DP + 77 sona kadar düz

Filtre : Cold air

Basınç boruları güncelleme : turbodan intarcooler a , intercooler dan emmeye olan borular krom düz borularla değişecek.

Yazılım :etuners

Elektronik basınç kontrolörü : AEM, Greddy vb

Beyin : standart

Wideband,egt vb

Maliyeti araştırmak lazım.Tahminim bu setup hepsi sıfır alınırsa

turbo: emin değilim ama 2500-3000 tl arası sanırım
    kol : 1200 usd civarı : 2500 tl diyelim
    piston : 630 usd : 1300 tl diyelim
    enjektör : ?
    boost controller : aem 350 usd-750 tl , hks evc 5 - 550 usd 1200 tl
    meth kit : aem 1000 tl diyelim
    fmic : seat 800-900 tl diyelim
    düz boru+dp+krom basınç boruları :1500 tl diyelim
    son susturucu : ne alırsan ? varex dersen 1300 tl
    Filtre : 200-400 tl arası alınır
    Yazılım : 280 euro - 850 TL de
    wideband: 500 tl
    egt : 300 tl
    İşçilik, ıvır zıvır :? 2000 tl yaz

Burda en az işçilik vermenin yolu en iyi ustaya tek seferde hepsini monte ettirmek, parça parça iş yaptırmamak..

Her şey sıfır olursa işçilk dahil 18-19 arası olabilir ozamanki kura bağlı olarak. Tolyenle beraber 400+ olur krankda

Daha ucuz yapmanın yolu bulunabilen her şeyi 2.el almak. Kol olarak eagle ın b18 için ürettiği kol var, 400 usd onu ufak bir traşlama ile kullanabiliyoruz.Geri kalan setup aynı, bu şekilde de 13-14 arası çıkar sanırım.

13 olsa temiz hatasız 34-35 civarına az km 40k yı geçmemiş RC alsan max 47-48 e 400 hp aracın olur, canı alınmamış km si düşük donanımı full.

Geçen yazdılar siteye eg kasaya k20 swaplamanın minimum maliyeti kasa dahil 43-44 civarı imiş .(atmosferik) çok keyifli bile olsa can güveliğin yok en başta ve sadece roll kasacaksın virajlarda gaz kesiceksin.Zaten herkes yapılı ctr type-r al dedi ve onların da temizi artık yok. Fn2 desen atmosferik yürütmek (bs type-r) en az 25-30 k.

Şimdiii bizim araçlar, daha kısıtlı bütçeye sahip kişilerce tercih edildiği (f/p yüksek çünkü)ve cebinde çok parası olan da daha üst sınıflara baktığı için bizim içimizden ağzına kadar yükleyen çok çıkmıyor maalesef AMA Bütçem max 50 k kasko dahil olsa ve yeni araç alacak olsam roll de kasarım viraj da kovalarım pist de yaparım, boşta kaldığımda hanımımı-çocuğumu,kız arkadaşımı,anamı babamı onları rahatsız etmeden yanıma alırım güvenli ve konforlu bir şekilde dolaştırırım, seyahate çıkarım diyorsam hem boyasız olsun hem km si az olsun hemde basmazsam AZ yaksın,bu arada yolda tutsun, donanımını söylemiyorum diyorsam yukarıdaki hesabı yaparım koyarım cebime 47k önceden parçaları toplayıp 15-20 güne çıkarım yollara..(2.bir araç ihtiyacım da olmaz,polislerden de köşe bucak kaçmam)

Dikkatinizi çekerim oww müthişşş dediğimiz, kulak pasımızı silen, çok hızlı, roll king araçların sahipleri yıllarca binmiyorlar araçlarına yapıyorlar, basıyorlar bol bol sonraa satıyorlar heveslerini alınca neden ? Hayat roll den ibaret değil de ondan ? bir yere kadar dayanıyor insan hehehehe..

NOT: bir üstteki paragrafta bahsi geçen araçların sahiplerine, yapımına emeği geçenlere vs kesinlikle karşı değilim, bende takip etmekten izlemekten büyük keyif alıyorum.
    Ayrıca hayat tabii ki 207 den ibaret de değil. Herkez aracını satsın 207 alıp yüklesin derdinde değilim.Kim neye istiyorsa binsin,sevsin..
    Lütfen kimse üstüne alınmasın.Şahsi görüşümdür.Aksi görüşlere de herzaman saygı duyarım.
    abi eline , klavye'ne , sabrı'na , zihni'ne saglık. kusura bakma biraz geç girdim tech'e işten gücten fırsat bulamıyorum. çok sagol liste için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ethm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

bu arac hakkında bilgisi olan varmı?
    araç sahibiyle konusmustum hata boya yok diyordu. bence al bu aracı kardeşim. çok iyi duruyor.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Big turbo canmış beyler, aklında olan bütçesi olan yaptırsın.

Özgür abicim arabanın maşallahı var, sesi gidişi hele o nasıl bir parlaklıktır

Yalın'ı da bekliyoruz big kervanına yakında. Parçalar hazır sadece yer değiştirmesi gerekiyor

Arda K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac hakkinda bilgisi olan varmidir? plakasi 16 beb 12
    Simdiden tesekkurler
    http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=149776243

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yalın'ı da bekliyoruz big kervanına yakında. Parçalar hazır sadece yer değiştirmesi gerekiyor
    Az kadi broooom
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OZ'lar çok iyi durmuş be. içim gitti resmen 18 gibi duruyor sankı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öylesine varexi çekim dedim, 2 kişiyiz bagaj dolu
    RC Varex 70-140 km

BORKED
    maşallah abi canavar gibi aslan , 63 ,76 lıkmı varex ? 76 lıkların içi 63 lükmüş ? 63 lüklerın kaç ? yine aynımı ? ses perforans farkı varmıdır arasında % 1 de olsa.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Allah razi olsun donuste yeni bir setup yukledik o daha da iyi oldu, biraz gelistirmeye ihtiyacimiz var.

Oteldeki arkadaslarin yorumlarina sesli guldum ama...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde far yikama ilgimi cekti...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar sol taraftaki logoyu bizim aracların aynanın belirtmiş oldugum yerine uygulasak nasıl olur almak isteyen varsa toptan bir arkadasım vastasıyla sipariş vericem isteyen varmıdır.

35 TL herşey içinde ? sizce nasıl olur yapalımmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide şu var.

arka daki RC logosunun altınada olabilir ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyi aksamlar arkadaslar dun aksam gazlamaya ciktim ve araci ilk aldigimdaki depollution system faulty arizasi verdi arac.forumlarda arastirdim bu arizayi kirli yakitta olusan bir arizaymis.bu arizadan sonra arac kendini kesiyo 3000 ustune cikamiyorum.kimileri servise gitmeden bu arizayi calistirip kapatip tekrar calistirarak cozduklerini soylediler.ama soylede birsey var bir forumda 6-7 maddelik bir makale var ya hakikaten aracta sikinti var yada kirli benzinden oturu bu oldu..ne yapmam gerekiyo basina gelen oldumu bu olay birde size sormak istedim.bu ay bakima sokucaktim araci yakit filtresinide ben en iyisi aradan cikartiyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Depollution System Faulty*

PSA grubu motor kullanan (Citroen, Peugeot, Ford) arkadaşlar eğer yol bilgisayarı ekranında böyle bir uyarı görüyorsanız muhtemel sorunlar ve çözümlerini aşağıya belirtiyorum. Bu bilgileri yabancı forumlardan ve arkadaşımın başına geldiği için Peugeot servisinden öğrendim.

1. Pollution kirlilik depollution ise temizlik-temizleme anlamına geliyor. Bu hata sadece daha çok dizel partikül filtresi olan otomobillerde belirgin.

2. Bu arıza bildirimini aldığınızda eğer motor gücünde bir düşme, sabit gazla tekleme varsa hemen olduğunuz yerde durunuz ve daha fazla sürmeyiniz. Servisi aramadan önce 10 dk kadar bekleyiniz (motoru durdurunuz). Tekrar çalıştırdığınızda aynı arızayı veriyorsa servisi arayın ve yardım isteyin.

3. Eğer 10 dk sonra arıza ışığı sönerse yola devam ediniz ancak otomobilin gaz yemesinde bir problem olup olmadığını kontrol ediniz. Aynı zamanda sabit gazla giderken tekleme yapıp yapmadığını da kontrol ediniz. Eğer bir problem yoksa devam edebilirsiniz. Bu durumda lamba yansa bile eğer motorun çalışma karakteristiğinde bir problem yoksa yola devam edebilirsiniz. Çünkü ECU bu arızayı hafızaya alıyor ve bazen hata düzelse bile hafızadan geri okuyarak bildirimde bulunabiliyor.

4. Peki bu arıza bildirimini niye yapıyor. PSA grubun en sık karşılaşılan bildirimlerinden biri bu. Eğer sürekli soğuk motoru çalıştırıp fazla km. yapmadan stop eder sonra tekrar çalıştırıp yine motor ısınmadan durup stop ederseniz bu arıza bildirimini yapabilir. Motor yeterli ısıya ulaşmadığından temizleme yapılamıyor. Neyin temizliği diye sorarsanız dizel partikül filtresinin. Filtredeki zararlı partiküllerin temizlenebilmesi için yani egzosdan dışarı atılabilmesi için motorun yeterli ısıya ulaşması gerekiyor. Bu sağlanmadığında ve sürekli soğukken stop edildiğinde biriken partiküllerin temizlenememesi sonucu ECU bu hata bildiriminde bulunabiliyor.

5. Tabiki tek nedeni bu değil. Hava debisini ölçen sensörün bir anlık yanlış ölçümü turbo basıncının geçici olarak yükselmesi ya da azalmasına neden olabilir. Bu temizleme sistemiyle alakalı olmasa da enjeksiyon sistemiyle alakalı olduğundan bu arıza bildirimine neden olabilir.

6. Kalitesiz yakıt ya da yakıta karışan ufak bir pislik enjeksiyonlardan bir ya da birkaçında geçici ya da sürekli tıkanmaya sebep olabilir. Bu durumda da arıza sinyali verir ve motor güçten kesilebilir, tekleme yapabilir. İşte bu durumda kesinlikle yola devam etmemek gerekiyor.

Bu konu hakkında özellikle Peugeot, Citroen ve Ford.un PSA HDI motorunu kullanan otomobil kullanıcılarını bilgilendirmek istedim.

Sizinde basiniza gelebilir arkadaslar paylasayim dedim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)