2-3 saate gorucez bakalim :D
Printable View
yalın bendeki videoları da yükliyim mi?
koy koy ben merak ettim bide diğer açıdan görelim hahaaha :D
Yalın yap artık su turboyu be yoksa kargola hemn temiz 1000 tl haha :D
az kaldı brom, stelios bi kargo yollamis flans varmıs içinde ama downpipe da cıkarmı içinden bilemiom yada baska biseyler :D neler var neler yok söylemioda ipnator, bekle gör fln dio, piston kol bile cıkabilir varlla :D :D amca oğlunun kargoyu bekliom yani, en kötü bi dp bide dv eksiğim kalıyo gerisi komple hazır setupın, taktırıp geçicem, bolt-on olsun diye kasıyorum bunca zamandır :D
Arkadaşlar aracına spor koltuk için spor emniyet kemeri uygulaması yapan var mı daha doğrusu bizim araçlara oluyormu. Ayrıca direksiyon simidi el freni ve vitesi alacantra süet kaplatan varmı nasıl olur kullanışlımı değilmi öğrenmek istedim.
Olsun abi, biz izin alalımda :D
Özgür abi şu sargı işini halledek yaw
207 RC'de ön fren diski değiştiren eski fren değiştiren lütfen eski diskini bana hediye etsin. Ne kadar bitik olduğu önemli değil. 1 tane yeterli. :)
Teşekkürler.
Gunaydin bro,
Hakanla dun cikamadik, oyuzden kendi kendime denedim biraz.. launch denildigi gibi hayvan gibi catara patara yapmiyo :D ama gercekten kendini dragda hissediosun hayvan gibi kalkio arac, cok zevkli.. powerflex olmadan kesinlikle tavsiye etmiyorum ama :D bu test yaziliminda bi sikinti yasadim, vites gecislerinde kesiyodu araci yuksek devirlerde, dusuk devirde problem yok normal aracinizi kullaniosunuz, yuksek devirde hizli vites gecisinde sanki debriyaj sizden yavas kaliyo gibi :D siz gecip debriyaji birakiosunuz, o arada arac cok sert kesilio bi durur gibi olup devam yurumeye, her viteste araci yeniden kaldirio gibisiniz yani.. kolay bi cozumu var dedi bi yazilom daha gonderdi brolar. Bu aksam onu deniycem tekrardan :D yorumlari yazarim.. herkeze iyi gunler olsun...