63.5 Dp devamı 60 mm olsa peki gereksiz küçük mü olur ?
Printable View
Stok turbo 63.5 yeter
70 down pipe 70 ara boru 90 varex var :)
bence 70 lik dp , 63 lük düz , 70 lik warex ( 70 lik warexlerın içi 63 lükmus zaten nerde okudum bilmiyorum ama. )
bence evlatlık bir warex al butce varsa ömür boyu kullan her aracında.
ilerde birde intercooler yaptınmı , güzel birde filtre sistemi şimdilik yeter.
Merthan bende 70 dp 70 boru ve varex var.Bu hafta görüsürüz dinlersin sesi ve şuan 70lik agır geliyo diye düşünüyorum yazılımdan sonra daha saglıklı olucaktır.
Benim egzoz yapmaktaki amaç yazılımı 1.2-1.3 gibi yapmayı düşünüyorum.
Süreyya usta ile konuştum eğer tam performans istiyorsan qtp yapmak en mantıklısı dedi. Bende varex'te var istersen yaparız daha pahalı işime gelir ama varex'te az da olsa arabayı sıkıyor dedi bana. Varex dediğim custom varex tabi ama ekipman aynı :)
Müsait olursam gelirim tabiki duymak istiyorum bende. Full sessiz banada keyif vermiyor ama Şaşkınbakkal'da oturuyorum heryer polis kaynıyor hele hafta sonu akşam 9'dan sonra denk gelirsen hemen enseliyorlar daha merhaba demeden çekiciye işaret yapıyorlar. Öle olmasa direk Hks tip 70 lik koyardım,photoshop yapmıştım Subaru kadar olmasa da çok yakışmıştı.
Kanka senin arabanın sesi biliyorum çok da beğenmiştim evet ama işte Varex için dediğim gibi aracı açık vaziyette bile birazcık sıkıyor dediler. Bunu diyen egzozcu tanıyormusun bilmiyorum Süreyya usta ama sıkı bi adamdır yani.
Yazılım zaten şart,intercooler'da almak lazım acaba yazın boost açınca avans vurur mu buda kafamı kurcalıyor.
özgür abi stage 5 400+ olan araba videosu varmı veya yorgolarla konuştunmu hangı arabaları geçmiş değermi motor içine girip bukadar para harcamaya yani tahmınım 10+ tl harcama yapmak 2750/3000 turbo piston kol 4000 kapak ppr 1800 civarı enjektör ? ortalama işçilik conta yağ ıvır zıvır 10 u bulur gecer gıbı... peki bu harcama bu guc ıcın degermı sence kişisel olarak
Orhan guneye rakip cikmadi hala :)
İsmail im onu biz daha önce videolarınızı soruyolar diyerek istemiştik Stelios da çekeriz demişti.Aynen hangi araçlarla yürüyor diye merak ediyorlar bizim arkadaşlar dedik.
Piston cp 630 usd
Kol eagle 400 usd
Garrett GTX2867 , garret turbolar için geçen konu vardı Türkiye distribütöründen uygun fiyata alınabiliyormuş sormak lazım ne kadar diye.
ppr gerek yok,exhaust manifold da aynı
bir tek methanol de silindirlere 4 port enjeksiyon yapılacak
ayrıca 400 hp lik setup 98 ron a göre yani methanol kit ile vuruntu olmadan kullanılabilir.
Sen şu yazılımını ne zaman güncelleticeksin onu söyle :p:p:p
Bu arada Stelios halen argeye devam ediyor bu hafta Yalın a iki farklı map geldi alt devirleri daha canlı olan o da log bakıp geri dönüş veriyor, stabil ve mükemmel hale gelince daha da hızlanmış olacak..
Şu an kesiklik var vites geçişlerinde bu map de ama alt devirler atmo gibi gecikmesiz oldu diyordu..
Çalışsın Stelios reiz :D
bro aynen dediğin gibi.. bu aralar kendisi özellikle şu son 2 gündür acayip yogun, cevap bile vermeyior cogu zaman, yada tek kelimelik kısa cevaplarla zaman tasarrufuna gidiyor :D iki map geldi aynen dediğin gibi, alt devirlerdede vuruntuyu kontrol etmemi istedi. Allaha şükür herhangi bir vuruntum yok alttada üsttede. biraz safe atmış yine sanırım afr üst devirlerde çok zengine kaçıyor. alt devirlerde dediğin gibi magic finger stelios konuşturmuş yine :D araç aynı atmosferik gibi, alt devirdede turbo sürekli spool haline galiba, hiç turbo lag yok neredeyse. lionhearttan gördüğüm dip gazda 2. ve 3. viteslerde 1,4 peak atıp 0,9-1,0 bara kadar kadar düşüyor. 4 ve 5de 1,4 peak, 1,3 cont. yürüyo arac. ama launch control zimbirtisini test ettiğimden sorunlu su anda yazilim. launch olayı İsmail'inde dediği gibi çatara patara diil gercekten, ama cidden cok iyi asılıyor araç. dünde dediğim gibi ama powerflex olmadan tavsiye etmiyorum :D launch control ün su anki sikintisi vites geçişleri. yüksek devirde vites geçişinde arac tekrar sanki tekrar launch a giriyo :S devir bi kesiliyo tekrar geliyo filan, sapıtıyo yani arac, vites geçiyorsunuz sanki debriyaj kavramamış gibi gaz yemiyo sonradan aklına geliyo gaza bastılar yaw gitmem lazım diyip gidio fln. ikinci yazılımla biraz daha giredi sorunları eskisine göre ama halen launck patch i yokmuşcasına gitmiyor arac. bende bakalım aynı yazılımın launch sız versiyonunu istedim simdi acaba kesmenin sebebi launch mı aracmı :D bekliyoruz. gelişmelerden haberdar ederim beyler...
Stelios reiz hahahahha koptum :)
Aynı gec güç gelmesi bendede var;arabayi almadım sanayide park halinde koltuk carbon montaji yapilcak;gecen hafta kuzenim vefat etti trafik kazasinda :( yazılım guncelleme yapıcam abi burda kafamı dagatıyorum yorgoyla yine akraba olucaz gibi gözüküyo; 5 uzun takinca adaptasyon yapmadim 5 dede belli bi devirde komple gidiyo takribi 160km sonrasi yok onu halledeyim yorgoyla güncellyip basıncı 1.45 yapicam
4 port menthanol yapmak icin aem yeni versiyon mu almak lazım yada eski aemlede çözebiliyomuyuz ?