User Tag List

Sayfa 818/1195 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
22691 sonuçtan 15.524 ile 15.542 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal dp nin (katalik in) turbo agzi 70 lik alt taraftaki agzi 60 lik yani orjinalde de 60 lik cikis devami 57 lik.
    208 156thp de dp cikis 57 devami 50 lik (abimin araci) dp herzaman egzos capindan buyuk olacak.
    63.5 Dp devamı 60 mm olsa peki gereksiz küçük mü olur ?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok turbo 63.5 yeter
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70 down pipe 70 ara boru 90 varex var
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en çok kullanılan egzos sistemi 70-76 dp devamına 63,5 lük düz sona warex veya 70-76 dp spiralden sonra cut-out.

ya da 70-76 dp sona kadar 70 lik düz boru ama bence turbo büyütmeden 70 e gerek yok..

Cut-out takarsanız alt devirler biraz cansız olur ama üst devirlerde bi o kadar canlı olur.
    Abi peki cut out da cikan sesten nefret ediyorum,varex ile nasi ses cikiyor?

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 70 lik dp , 63 lük düz , 70 lik warex ( 70 lik warexlerın içi 63 lükmus zaten nerde okudum bilmiyorum ama. )

bence evlatlık bir warex al butce varsa ömür boyu kullan her aracında.

ilerde birde intercooler yaptınmı , güzel birde filtre sistemi şimdilik yeter.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

cutout gazlamadığın sürece sesi kötü evet ama gazlarken güzel, onun dışında hep kapalı kullanman lazım.

full sessiz bir araba keyif vermiyor bana

varex ile sesi duymak istersen ctesi maslakta görüşebiliriz

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merthan bende 70 dp 70 boru ve varex var.Bu hafta görüsürüz dinlersin sesi ve şuan 70lik agır geliyo diye düşünüyorum yazılımdan sonra daha saglıklı olucaktır.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 70 lik dp , 63 lük düz , 70 lik warex ( 70 lik warexlerın içi 63 lükmus zaten nerde okudum bilmiyorum ama. )

bence evlatlık bir warex al butce varsa ömür boyu kullan her aracında.

ilerde birde intercooler yaptınmı , güzel birde filtre sistemi şimdilik yeter.
    Benim egzoz yapmaktaki amaç yazılımı 1.2-1.3 gibi yapmayı düşünüyorum.
    Süreyya usta ile konuştum eğer tam performans istiyorsan qtp yapmak en mantıklısı dedi. Bende varex'te var istersen yaparız daha pahalı işime gelir ama varex'te az da olsa arabayı sıkıyor dedi bana. Varex dediğim custom varex tabi ama ekipman aynı

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cutout gazlamadığın sürece sesi kötü evet ama gazlarken güzel, onun dışında hep kapalı kullanman lazım.

full sessiz bir araba keyif vermiyor bana

varex ile sesi duymak istersen ctesi maslakta görüşebiliriz
    Müsait olursam gelirim tabiki duymak istiyorum bende. Full sessiz banada keyif vermiyor ama Şaşkınbakkal'da oturuyorum heryer polis kaynıyor hele hafta sonu akşam 9'dan sonra denk gelirsen hemen enseliyorlar daha merhaba demeden çekiciye işaret yapıyorlar. Öle olmasa direk Hks tip 70 lik koyardım,photoshop yapmıştım Subaru kadar olmasa da çok yakışmıştı.

Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merthan bende 70 dp 70 boru ve varex var.Bu hafta görüsürüz dinlersin sesi ve şuan 70lik agır geliyo diye düşünüyorum yazılımdan sonra daha saglıklı olucaktır.
    Kanka senin arabanın sesi biliyorum çok da beğenmiştim evet ama işte Varex için dediğim gibi aracı açık vaziyette bile birazcık sıkıyor dediler. Bunu diyen egzozcu tanıyormusun bilmiyorum Süreyya usta ama sıkı bi adamdır yani.

Yazılım zaten şart,intercooler'da almak lazım acaba yazın boost açınca avans vurur mu buda kafamı kurcalıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim egzoz yapmaktaki amaç yazılımı 1.2-1.3 gibi yapmayı düşünüyorum.
    Süreyya usta ile konuştum eğer tam performans istiyorsan qtp yapmak en mantıklısı dedi. Bende varex'te var istersen yaparız daha pahalı işime gelir ama varex'te az da olsa arabayı sıkıyor dedi bana. Varex dediğim custom varex tabi ama ekipman aynı

Müsait olursam gelirim tabiki duymak istiyorum bende. Full sessiz banada keyif vermiyor ama Şaşkınbakkal'da oturuyorum heryer polis kaynıyor hele hafta sonu akşam 9'dan sonra denk gelirsen hemen enseliyorlar daha merhaba demeden çekiciye işaret yapıyorlar. Öle olmasa direk Hks tip 70 lik koyardım,photoshop yapmıştım Subaru kadar olmasa da çok yakışmıştı.

Kanka senin arabanın sesi biliyorum çok da beğenmiştim evet ama işte Varex için dediğim gibi aracı açık vaziyette bile birazcık sıkıyor dediler. Bunu diyen egzozcu tanıyormusun bilmiyorum Süreyya usta ama sıkı bi adamdır yani.

Yazılım zaten şart,intercooler'da almak lazım acaba yazın boost açınca avans vurur mu buda kafamı kurcalıyor.

daha önce 76 carbon hks vardı ses gerçekten çok kaliteliydi inanılmazdı ama mecbur ceza yedik varex e döndük
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür abi stage 5 400+ olan araba videosu varmı veya yorgolarla konuştunmu hangı arabaları geçmiş değermi motor içine girip bukadar para harcamaya yani tahmınım 10+ tl harcama yapmak 2750/3000 turbo piston kol 4000 kapak ppr 1800 civarı enjektör ? ortalama işçilik conta yağ ıvır zıvır 10 u bulur gecer gıbı... peki bu harcama bu guc ıcın degermı sence kişisel olarak
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhan guneye rakip cikmadi hala

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhan guneye rakip cikmadi hala
    orhan abiye seneye kavacık , şekerpınar farkı vericem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür abi stage 5 400+ olan araba videosu varmı veya yorgolarla konuştunmu hangı arabaları geçmiş değermi motor içine girip bukadar para harcamaya yani tahmınım 10+ tl harcama yapmak 2750/3000 turbo piston kol 4000 kapak ppr 1800 civarı enjektör ? ortalama işçilik conta yağ ıvır zıvır 10 u bulur gecer gıbı... peki bu harcama bu guc ıcın degermı sence kişisel olarak
    İsmail im onu biz daha önce videolarınızı soruyolar diyerek istemiştik Stelios da çekeriz demişti.Aynen hangi araçlarla yürüyor diye merak ediyorlar bizim arkadaşlar dedik.

Piston cp 630 usd
    Kol eagle 400 usd
    Garrett GTX2867 , garret turbolar için geçen konu vardı Türkiye distribütöründen uygun fiyata alınabiliyormuş sormak lazım ne kadar diye.
    ppr gerek yok,exhaust manifold da aynı
    bir tek methanol de silindirlere 4 port enjeksiyon yapılacak

ayrıca 400 hp lik setup 98 ron a göre yani methanol kit ile vuruntu olmadan kullanılabilir.

Sen şu yazılımını ne zaman güncelleticeksin onu söyle

Bu arada Stelios halen argeye devam ediyor bu hafta Yalın a iki farklı map geldi alt devirleri daha canlı olan o da log bakıp geri dönüş veriyor, stabil ve mükemmel hale gelince daha da hızlanmış olacak..

Şu an kesiklik var vites geçişlerinde bu map de ama alt devirler atmo gibi gecikmesiz oldu diyordu..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Çalışsın Stelios reiz

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail im onu biz daha önce videolarınızı soruyolar diyerek istemiştik Stelios da çekeriz demişti.Aynen hangi araçlarla yürüyor diye merak ediyorlar bizim arkadaşlar dedik.

Piston cp 630 usd
    Kol eagle 400 usd
    Garrett GTX2867 , garret turbolar için geçen konu vardı Türkiye distribütöründen uygun fiyata alınabiliyormuş sormak lazım ne kadar diye.
    ppr gerek yok,exhaust manifold da aynı
    bir tek methanol de silindirlere 4 port enjeksiyon yapılacak

ayrıca 400 hp lik setup 98 ron a göre yani methanol kit ile vuruntu olmadan kullanılabilir.

Sen şu yazılımını ne zaman güncelleticeksin onu söyle

Bu arada Stelios halen argeye devam ediyor bu hafta Yalın a iki farklı map geldi alt devirleri daha canlı olan o da log bakıp geri dönüş veriyor, stabil ve mükemmel hale gelince daha da hızlanmış olacak..

Şu an kesiklik var vites geçişlerinde bu map de ama alt devirler atmo gibi gecikmesiz oldu diyordu..

bro aynen dediğin gibi.. bu aralar kendisi özellikle şu son 2 gündür acayip yogun, cevap bile vermeyior cogu zaman, yada tek kelimelik kısa cevaplarla zaman tasarrufuna gidiyor iki map geldi aynen dediğin gibi, alt devirlerdede vuruntuyu kontrol etmemi istedi. Allaha şükür herhangi bir vuruntum yok alttada üsttede. biraz safe atmış yine sanırım afr üst devirlerde çok zengine kaçıyor. alt devirlerde dediğin gibi magic finger stelios konuşturmuş yine araç aynı atmosferik gibi, alt devirdede turbo sürekli spool haline galiba, hiç turbo lag yok neredeyse. lionhearttan gördüğüm dip gazda 2. ve 3. viteslerde 1,4 peak atıp 0,9-1,0 bara kadar kadar düşüyor. 4 ve 5de 1,4 peak, 1,3 cont. yürüyo arac. ama launch control zimbirtisini test ettiğimden sorunlu su anda yazilim. launch olayı İsmail'inde dediği gibi çatara patara diil gercekten, ama cidden cok iyi asılıyor araç. dünde dediğim gibi ama powerflex olmadan tavsiye etmiyorum launch control ün su anki sikintisi vites geçişleri. yüksek devirde vites geçişinde arac tekrar sanki tekrar launch a giriyo :S devir bi kesiliyo tekrar geliyo filan, sapıtıyo yani arac, vites geçiyorsunuz sanki debriyaj kavramamış gibi gaz yemiyo sonradan aklına geliyo gaza bastılar yaw gitmem lazım diyip gidio fln. ikinci yazılımla biraz daha giredi sorunları eskisine göre ama halen launck patch i yokmuşcasına gitmiyor arac. bende bakalım aynı yazılımın launch sız versiyonunu istedim simdi acaba kesmenin sebebi launch mı aracmı bekliyoruz. gelişmelerden haberdar ederim beyler...
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stelios reiz hahahahha koptum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro aynen dediğin gibi.. bu aralar kendisi özellikle şu son 2 gündür acayip yogun, cevap bile vermeyior cogu zaman, yada tek kelimelik kısa cevaplarla zaman tasarrufuna gidiyor iki map geldi aynen dediğin gibi, alt devirlerdede vuruntuyu kontrol etmemi istedi. Allaha şükür herhangi bir vuruntum yok alttada üsttede. biraz safe atmış yine sanırım afr üst devirlerde çok zengine kaçıyor. alt devirlerde dediğin gibi magic finger stelios konuşturmuş yine araç aynı atmosferik gibi, alt devirdede turbo sürekli spool haline galiba, hiç turbo lag yok neredeyse. lionhearttan gördüğüm dip gazda 2. ve 3. viteslerde 1,4 peak atıp 0,9-1,0 bara kadar kadar düşüyor. 4 ve 5de 1,4 peak, 1,3 cont. yürüyo arac. ama launch control zimbirtisini test ettiğimden sorunlu su anda yazilim. launch olayı İsmail'inde dediği gibi çatara patara diil gercekten, ama cidden cok iyi asılıyor araç. dünde dediğim gibi ama powerflex olmadan tavsiye etmiyorum launch control ün su anki sikintisi vites geçişleri. yüksek devirde vites geçişinde arac tekrar sanki tekrar launch a giriyo :S devir bi kesiliyo tekrar geliyo filan, sapıtıyo yani arac, vites geçiyorsunuz sanki debriyaj kavramamış gibi gaz yemiyo sonradan aklına geliyo gaza bastılar yaw gitmem lazım diyip gidio fln. ikinci yazılımla biraz daha giredi sorunları eskisine göre ama halen launck patch i yokmuşcasına gitmiyor arac. bende bakalım aynı yazılımın launch sız versiyonunu istedim simdi acaba kesmenin sebebi launch mı aracmı bekliyoruz. gelişmelerden haberdar ederim beyler...
    Aynı gec güç gelmesi bendede var;arabayi almadım sanayide park halinde koltuk carbon montaji yapilcak;gecen hafta kuzenim vefat etti trafik kazasinda yazılım guncelleme yapıcam abi burda kafamı dagatıyorum yorgoyla yine akraba olucaz gibi gözüküyo; 5 uzun takinca adaptasyon yapmadim 5 dede belli bi devirde komple gidiyo takribi 160km sonrasi yok onu halledeyim yorgoyla güncellyip basıncı 1.45 yapicam
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 port menthanol yapmak icin aem yeni versiyon mu almak lazım yada eski aemlede çözebiliyomuyuz ?
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 port menthanol yapmak icin aem yeni versiyon mu almak lazım yada eski aemlede çözebiliyomuyuz ?
    valla onu bir powershop yada benzeri iyi bir yere sormak lazım kardeşim..Ama yapılır gibi geliyor daha büyük bir methanol deposu ile..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)