ismail, o belirli uzaklık konusunda bilgi verirmisin biraz?
bide nozzle'i taktigin yerin fotosunu rica edebilirmiyiz?
Printable View
Tabiki arabanın yanına yarın gidicem cekip koyarım
AEM in yeni tip methanol kit pompa testi, eskiye göre farkı...
http://www.youtube.com/watch?v=XNIjps6bwqs
canlar cigerler OZ ULTRA ları aldım 17 inç efe' nin 207 de olan jantların aynısı. jantları araca takarken spacer lazım olucakmı? orj bijonlar oluyormu bu jantlara.
4*108 aldıysan ve peugeot ofsetli ise takarsın sorunsuz
Hayirli uğurlu olsun benimde istedigim bir jant iyi gunlerde kazasiz belasiz kullan bu arada takaslamak isteyen olursa kulaginiz delik olsun bendeki ozlarla takaslarim bu arada bende spacer yaptiracam oneriniz nedir 5.vitesi aldim ama daha taktiramadim baharda inceden bir operasyon olacak ....
oz ultrareggela candır hayırlı olsun
Boost borularını aldım,yarın takıcam bu gece Methanol baglıycam şimdilik su basacam gerçi ama olsun kafam rahat olcak, geriye filtre ile intercooler kaldı birde Turbo kaldı sırayla hepsi olacak inşallah :) Turbo sunu satmak isteyen varsa talip olabilirim.
Sistemde bence asla komple su yada komple methanol bulundurmayın. %50 karışım iyidir. Methanol den korkmayın. %100 methanol işe yaramıyor ayrıca.
Saf halinde püskürt metala. Birde su karışımlı püskürt anlarsın. Su ile karışında soğutucu etkisi ortaya çıkıyor.
spacere ihtiyaç yok bilezik takılcak sadece hayırlı olsun kardesim.
bu arada mersinden aldıgım 207rc mide yagmur oto mehmet turhat ustama sattım 207için yapılabilinecek herşey yapılcak kol piston turbo intercooler...07fug35 bugünden plakayı cıkarttım.