her türlü halı kilim travel
elektriği akü'den mi aldın :D
Printable View
her türlü halı kilim travel
elektriği akü'den mi aldın :D
bro kolay gele:)
Brom isin sakasindayiz biz bnim gecip gecilmekten tana bi sikintim olmadi hic bu zamana kadar. Denk gelemiyoruz bi turlu. Vaska seyler giriyor devreye. Eb kisa zamnda verecem orhana 5 boy haha :D
Eksiklikler bivturlu bitmiyor. Cumartrsi buji kontrol ettim. 2si 0.65 cikti 2 si 0.75 obu duzelttim patirdama gitti. Ufaktan bi kesme yapiyodu.
4 vites 60 dan bastim o sekilde log aldim. 2-3-4-5 alamadim onuda aliyim son guncelkemeyi yapiyim dayi oglunda :D sonra mal hazir. Td05 e gecmeden deneyecegim orhanla hehe :D
Allah razı olsun herkesden inşallah herkese nasip olur kazasız belasız binmek..
Hemen ilk sorumla başliyim :D
Henüz araca alışmadığımdan mı bilmiyorum vites değiştirdikten sonra debriyajı hafif hızlı bırakınca lak diye ses geliyo , debriyajın yukarlarında titremede var biraz ancak ayrıca sert sayılır debriyaj , oldukca yumuşak kullanırsam hiç sıkıntı yok , araç 35 binde baskı balata falan mı değişmeli acaba :soru:
:D:DBölük günaydın
Kogus kalk :)
Teşekkürler başkanım :)
[QUOTE=öncel;7285912]orhan babanın makina yaldır yaldır yanıyo:D
maşallah
http://i.hizliresim.com/KPogmQ.jpg
3g bağlantı ile izletecem sana bro :) hayırlısı neyse o olsun, elbet denk geliceğiz bir yerde, erkay beni geçer büyük ihtimal ama olurda ben geçersem çenemden kurtulamaz :D
bizim zamanında çok yüreğimiz yandı sıra bizde moruk :)
Td05 biraz belki senden hızlı davranabilirim hiç belli olmaz moruk :) öncelikle intercooler takım,şu mini dişliyide alım sonrası hemen Td05 :D
gececi olarak ben istirahate gidiyorum :)
vutututuuu :D orhan güneyden şekılleri kess :D
hayırlısı brom bende bu sene yaptım yaptım yapamadım cıkarırım elden arabayı ;)
Gunaydin millet :) yeni arac alan kardesimize hayirli olsun kazasız belasız...
Tr.'den en güçlü 207 ( Rc-Gt-LeMans ) serisi hangisi desem cevap çıkar mı? :D
Hp olarak - ara hızlanmalar vs. gibi..