Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
4 adet dp kafasi bitti,yarina benim arac cikar..
Listeye bi ekleme yapayım.
Mevcut: turbodan intercoolera giden boru 51idi
Yeni: turbodan intercoolera giden boru 60 lik oldu.
Bu iki gunluk maceramizda aradan 2 otomobil, 7 motorsiklet, 1 suv çıktı :D
Ramazan usta nın acayip bir müşteri potansiyeli var onu tespit ettim.
örn; maramaris den 2 arkadaş 150 lik motorla Antalya ya gelmişler, burdan bir honda shadow almışlar.saat 19:30 ramazan ın yanındalar.
-Usta s.a. biz motor aldık bu gece marmarise dönecez iki motor
-eeee
-seni çok tavsiye ettiler, şu bizim egzosa bir el at biz mahallemize girince herkes cama çıksın
-arkadaşlar elimde iş var saat olmuş 8 yarına yaparız
-usta yola çıkacaz biz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
-tamam çekin motoru içeri şeklinde
diyaloglar yaşanabiliyor.(motorcu arkadaşların altında eşofman var,ayaklarında spor ayakkabı, gece yayla üzerinden marmarise gidecekler amanınnn Allah korusun :( )
Sonra bir toptancısı geldi Adanalı,Tanıştık anlattı da anlattı.Orada sabah kahvaltısında ciğer yenebiliyormuş.Gösterdi fotoğrafları, biliyordum zaten buraya kadar sıkıntı yok. :)
Ardından bombayı patlattı (hepsi belgeli fotoğraflarını gördüm) geçen pazar uyanmış sabah 5.30 aramış 2 ayrı arkadaşını gelememişler bu da tek başına bi yer varmış adını unuttum oraya gitmiş yanyana 6-7 kebapçı.duble ciğer söylemiş (16 adet :D)
35 ik rakı, şalgam.Saat 9.00 kadar kahvaltısını :D :D :D yapmış sonra doğru eve gitmiş yatmış... heheheheh
Çok güzel hikayeler çıkıyor..
Benim saçlarda beyazlar arttı beklemekten :o:o
Göktan ın tüm mesai arkadaslarini tanıdim ve hepsi aynı görüşte bizimki çok tehlikeli bir adam hehehehe.
Esnafin halinin ne ladar kotu oldugunu islerini kredi ile döndürmeye caliştiklarini yakindan gordum.:(:(
Sevgili Göktan kardeşim son 4 yılda yaptığı tüm yanlışları bana bu iki günde unutturdu,çok misafirperver davrandı Allah razı olsun..
Sanayide önünden 100 kere gectigim ama farkinda olmadiğım mükemmel bir lokanta kesfettim.:icon_tup:
Antalyada egzost taktirmayan scooter yokmuş onu anladım.:eek::eek:
şimdilik bunlar yarın mesaiye kaldığımız yerden devam.Sabah 8.30 da balabandayım.Sonra dooğru eski sanayiye..