@masterpiece,
hacı bu adamlara çok takılma bak, takıldınmı arabana birşey yapmadan duramazsın demedi deme![]()
@masterpiece,
hacı bu adamlara çok takılma bak, takıldınmı arabana birşey yapmadan duramazsın demedi deme![]()
Allahin izni ile yarin basliyoruz beyler
Sabahtan ozguru alip ramazan ustanin yanina isleri bitirmesi icin baski kurmaya gidioruz
isler bitince mehmet aküsünü alip geliyor yanimabenim araci alip doooooru garaja
Proje baslaaaaar![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Puhahahha la ne tas.k konusu oldum yaw, napiim brolar bi para olmuyo bi benzin olmuyo..
Ulen yemem icmemden kesip para attim kenara, bi satmadigim d.tum kaldianca basliyoruz napalim.. sindire sindire brolar, her gun bunun hayalini kurup sonunda kavusmak cok mutluluk verici, aracimi uzuuun bi sure satmam, sanki yeni bi arac almis gibi olucam simdi
bi anda hepsini al tak yapsaydik zorluk cekmeden tadi cikmazdi diye dusunuyorum.
Bu suna benziyo aynen, orjinal oyun almak icin bi sure para biriktirir saglam para bayilip alir oynar sonuna kadar bitirirsiniz, her demosunu bile izlersiniz atlamadan.. ama gider bi siteden indirirsiniz oyunu iki bolum gecer bidaha acmazsiniz![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
@Low-Rider,
Abi bi kıvılcım bekliyodum zaten girişmek için , bi anda baktım ustalar yanıbaşımda daha fazla uzatmaya gerek yok diye düşündüm
Ben kıvılcım beklerken eksozlu RC yangın etkisi yarattı bende
Allah nasip ederse ufaktan ufaktan başlicam artık![]()
İnşAllah Schumi görüp cevap verir
Şimdiii;
RC ye 47x35 5.vites dişlisi kullansak son hızımız 262 oluyor.Ama 185 de 5 e atınca bayağı bir boşluk oluşacak haliyle.
Bunu azaltmak için aynı şanzımanı kullandığımız 206 rc lerde çok kullanılan 17X77 ayna mahruti -son dişli oranı (4.529) kullansak hem ilk 4 vitesimiz hemde 5.vitesimiz kısalacak.
Artısı eksisi ne olur acaba ?
47X35 yerine 44x35 (244 km son hız) da kullanılabilir 4.529 final drive ile
Sonuçlar şu şekilde çıktı...
Bu orjinal hali ;
Bu orj 5. vites dişlisi ve 17x70 (4.529) son dişli ile
4.529 son dişli ve 44x35 5.vites dişlisi ile (normalde 244 yaptıran dişli)
Zamanında şöyle bir postu vardı Şuayip Hocanın ;
Bunu da bir araştırmak lazım bence..
Son dişliyi 47x35 veya 44x35 yapıp - 1-2-3-4 orantılı bir şekilde uzatılsa
Kafama göre dişlileri yazdım örnek olması açısından , dişlileri bu şekilde ( buna yakın düzenlenmiş halde ) olan bir şanzuman oluşturursak nokta olur bence..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)