Parça referansını bilen bana mesaj atabilirmi bi daha... konuda olması lazım ama 413 sayfada dedktiflik yapmıyım.
Printable View
Parça referansını bilen bana mesaj atabilirmi bi daha... konuda olması lazım ama 413 sayfada dedktiflik yapmıyım.
konunun ilk mesajından alıntı
Alıntı:
Seat Ibiza Cupra 1.8T Intercooler VAG code is 6LL145804
Sizin elemanlarda baya meraklı haa, bana sordu kulağı değiştiren eleman, "okan abinin arabamı geçer bumu geçer" diye
bende okan'ın araba geçer dedim patron'u küçük düşürmiyeyim diye :D :D :D
Günaydın millet hayırlı haftalar
Günaydınlar hayırlı haftalar. Cooler olayını bende takipteyim seat çok pahalı şuan için, eğer muadili olayı gerçekleşirse toplu alım olursa katılabilirim.
Biz bir fabrikaya fiyat tespiti için numune seat ic gönderdik.Yarın belli olacak fiyat..
saolun brolarım, desteklerin için ayrı ayrı teşekkürler :D darısı başınıza
tesekkur ederim kardesim, daha iyileri sizlerin olsun.
saol adamim, geldiğinde bi h.sonu fln haberleşelimde cıkalım bi gece gazlamaya :D :D ufak tefek ayar işim kaldı, onlarıda hallettimmi biticek Allah'ın izniyle :)
bire bir Varex gibi sistem süreyya ustadan, cut-out 73 lük susturuculu motoru yeni değişmiş cut-out satıyorum 600 TL. SIFIRI 800 TL.
Cooler işinde bende varım..
Maksat fiyat düşsün.. :)
Bu konu çok güzel yaa bizim tsi konusunda devamlı nekadar zam gelmiş kaçpara artmış araba muhabbetinden başka konuşma dönmüyor hep gizli spec takılıyolar:D