günaydın erkekler :D
Printable View
günaydın erkekler :D
Aynen double olmadigini biliyorum da bunu takan bi elemanin arabasini gordum istanbulda arac hatta tavan stickerini bagajada devam etmis plakasini unuttum, ondan sormak istedim. Birisi gostermisti arac sahibini bende tanimiyorum.
Tabi bunu takinca bilgi ekranini su an ki teybin yerine yada altindaki bosluga aliyorlar
http://i.hizliresim.com/e7aG2r.jpg
Orjinalinde orda bilgi ekranindaki bilgileride gorebiliosun da bunlarda yok tabi..
61 VF 207rc 2011mod 280hp mi? varmı tanıyan
Onu yalin biliyo arabayi turkiyede ki tek 2010 model araba bayagi bi parca vardi uzerinde
Gorunce yazar yalin
Ama 280 hp falan degil
eko nerde gördün aracı?
beyaz 2010 model vardı sanırım bitane, ismaille beraber turboları getirtmişti Tolga abinin eski aracı, ondan behsediosan eger big turbo yapmamıştı satarken aracını, turboyu almıştı fakat takılmadan Golf R aldığından satmıştı aracını. sonradan turboladılarsa bilemem tabi ;)
31 bin TL ye vermişti 2010 RC yi içim cızz etmişti alamadık :(
Hehe aynen brom tolga abinin arabaydi. Aldik 2 ay sonra verdik araci. 197 hp soft bi yazilim vardi ecufast alperin. Aracin vanosta sikinti vardi acilamiyordu basinc filan. Bizden izmire gittii ordan trabzona. Guzel arabaydi. Suan ne durumda bilmiyorum. O hpler zor :)
Ben araca turbo timer taktırmayı düşünüyorum. Bi sıkıntısı olurmu kapılar araç stop etmeden kitlenmiyor falan diyorlar bunların çözümü varmıdır ?
Arac calisirken kumanda calismaz
Calisirken anahtar ile kitlersin ama o da sadece sofor kapisi icin gecerli diger yolcu kapisi ve bagaj acik kalir, benim yaptigim gibi soforu elinle kitler eve dogru yururken arac stop edincede kumandadan kapatirsin aynalarda kapanir.
Yani arac calistigi icin normal kumanda fonksiyonlari calismiyor ve aynalar kapanmiyor.
Yalin'da bahsi gecen aracin sistem takilirken ki fotograflari olmali