Brom onlar basit yav :D
Printable View
Bazilarinizin speclerinde hard boost pipees geciyor da hangi borulari degsitirdiniz? Forge ya da Alta ile mi degisti borular
boost boruların çapların büyük küçük olmasının bi farkı olurmu? ben 51lik yaptırdım ustam 60lık yapalım dedi ama ben burda sürekli 51lik konuşuldu diye 51 istedim, filtre kitini
(forge çakması oldu :D ) 60'lık yaptık. Serdar'ında dediği gibi forge ateş pahası fiyatları.
Su forge cakmasi filtre borusundan elinde olan satan var mi peki :)
onun bir suço yok , o ucubeyi polis yapan AT. y.ak larını s........m !!!
aq cahili , cehaleti , karaktersizi..
geçen gün bende çevirmeye girdim o kadar saygılı davranmama ragmen artislik yapıyor namussuz herif , dedim bu şekilde davranmaya devam edersen sebebsiz , olacaklara karısmam dedim ardından boks lisansımı gosterdım eski milli boksorum gereksiz yere germe beni dedim.
kurn çarpsın çenesini kırmam 2 saniye sürmezdi.. sonra ugras dur..
verlmiş sadakamız varmışta alttan sonra aldı İT.. ama sinirden titredigimim farkındaydı.
ama ne polislerimiz de varki muhabbetine doyum olmuyor. allah onlarla karsılastırsın.
ıntercooler ları aldıgımız zaman kople ıntercoole kadar yaptırırsınız boost borularını güzel birde yalıtım. cooler ler elımıze gecsın hepbirlikte karar verırız.
hacım ıntercollerımız elımıze geçer geçmez boost borularınıda toptan yaptırırız
ama GT ile RC nin ölcüleri tam aynı degil sanırım meSs demişti DP de 15 cm fark etmıs mesela. RC için yapılmıs olan DP GT de 15 cm kısa olmus.
hem GT için hem RC için ayrı ayrı ölcüler alınır bir araç üzerinden sonra toplu yaptırırız. fiyatıda güzel olmus olur hem.
Aracımı yarın bostancı Harun ustaya bırakıyorum sente problemi icin geçelerde konusu donmustu ama bulamadım hangi post oldugunu su parçalar harici hangı parcaları değiştirmeliyim
Özgür Abi bunları yazmıştı sanırım
Eksantrik Dişli vidası
Ekstantrik Dişli Civatası
Krank kasnak bağlantı civatası
Eksantrik mil bağlayan ayak
Triger kayış gergisi
gergi makarası
triger zinciri
krank dişli civatası
krak keçesi
trigger dişli lastii
silindir kapak saplaması
silindir kapak contası
kırmızı olanları kesin diğerlerini değiştirmesende olur demiştin sanırım özgür abi doğru mudur ?
080677 Egzantrik kasnak vidası
080678 '' '' ''
0816H9 Zincir
081829 Üst Zincir Kızağı
025057 Üst zincir Kızağı Sabitleme Vidası
081830 Zincir Kızağı
081831 Zincir Kızağı
0829G3 Zincir Gergisi
0513C8 Zinciri Krank tarafında döndüren Dişli
0513 E1 Krank Göbeği
0249 E6 Üst Kapak Contası
1606466680 Krank Göbeğini ve Zinciri Alttan Sabitleyen Civata
hepsi liste fiyatı indirimsiz 300 civarı tutar
gökay yedek parçacıya söyle güzellik yapsın
pardon bro'lar yanlış anlamısım , ( çanagı 1 cm yanlıs ayarlayınca uzayda 1 km fark gibi bişey sizin olay ) :D boost boruları'nı toptan yaparız o zaman insallah.
arka fren balatası kaç kuruş ?