Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
PCV (Positive Crankcase Ventilation) çıkışını etunersdaki gibi kapatan oldu mu aranızda, sizce faydalı bir hareket mi ?
Yalın usta orginal maf veya map sensörü kaç barlık RC lerin maf veya map sensörü ile denermisiniz yada daha yüksek kapasiteli sensör ile
maf veya map sensörleri yetmediğinden dolayı safe mode alıyor olabilir
GT veya RC ler de MAF veya Map sensörümü var onu tam bilmediğim için ikisinide örnek verdim
Dr.Ecu AntaLya
1,50 barlık bizimkiler Onur, zaten ECU'da 1,50 üstünde safe mode a alması için ayarlandı olası sıkıntılara karsı. onda sorun yok.
turbo degismeden zaten vakumuda basıncıda aynı hat üzerinden okuyodum sorun yoktu, boost controller kapalıykende zaten sorun yok rahatca okuyo basıncıda vakumuda ama boost controllerin yuklenmesi için en dusuk deger %10 ki bu degerde herhangi bir degisme olmaması lazım 1 bardan 1,05-1,1 bar gibi ufak bir degere cıkması lazım ki overboost karsımıza cıkıyo.
halledicez bu haftasonu insallah![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
hah sonunda koydun ilanı.. peder beymi sattırıyo yoksa egsozda :P hayırlısı olsun dostum...
Pederle alakasi yok o karismaz arabamada , ben gitmeyi dusunuyorum.
Sagolasin
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Genclik kimsenin sesi solugu cikmiyo
Nerede herkesss
orj. rc aldık herkes atar gider yapıyor ben bu işi anlamadım![]()
olm bu konuyu kaldırın la, rc piyasası ne biçim artmış sayenizde alamayacağız![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Sente ayarından sonra bugün
2 adet salıncak sağ sol
2 adet rot bası sag sol
2 adet amartisör takozu
2 adet yay üst tablası
2 adet ön aks rulmani
frenleri ve motor kapağı contasınıda sıfırladım sanırım evladiyelik oldu![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
herkese iyi geceler öncelikle. 207 rc sahibi olmak istiyorum ve bu başlıktan gerçekten çok şey öğrendim. öncelikle bu kadar bilgi sahibimi olmamı sağlayan kardeşlerime, abilerime teşekkür ederim. bundan sonra da almayı düşündüğüm arabalar ve aldıktan sonra yapmak istediğim şeyler hakkında sizden yardım almak isterim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)