Sesi tırt olmayan Blow-off ne takcaz kanka?
Printable View
Sesi tırt olmayan Blow-off ne takcaz kanka?
Arkadaşlar , komple krom down pipe- up pipe cat iptali yapılmış 65 mm lik Komple egsos Son susturucu HKS.. Benim orjinal komple yi verirsek 400 TL istiyorlar.Ne diyorsunuz fiyata?
orjinal her zaman lazım olur:D 2gün sona polisler yengeyi durdurursa görürüsün:D sistem güzel ama orj verme derim..
Dedim zaten bende son susturucu var diye gerek yok dedim HKS ye hem o çok ses çıkartıyo be ...Ama dedğin gibi orjinal herzaman lazım olur..
bence üzerindeki son susturucu gayet yeterli,zaten polis olaylarınıda biliosun kardeşim,egzost takan herkez orijinale dönüyo.
eğer komple sisteme giricem dersende orijinali sakın verme derim.
Pazar izinliyim.Haberleşiriz.
Öncel'i fazla dinlersen benim gibi fabrikasyon stock gezersin:D
Şaka bir yana Öncel kardeşimin fikirleri her zaman değerlidir benim için.Ama sen yine de benim kadar kulak asma,biraz aç yelkenleri rüzgar sürüklesin.
Not:Gerçi sürüklenecek halin de kalmamış Özgürcüm.Kasırganın ortasındasın.Millet senin yaptırdıklarını 2 senede yapıyor:D
Emeğine sağlık....
herkeze merhaba 14 sayfayı bı cırpıda okudum aracımı alalı yaklasık 1 sene oluyor izmirde bu konularda bıraz gerıyız 1-2 yerden baska mekan yok gıbı bı işler ıcın su an stok kullanıyorum telefon kıtı bırde ıpod kıtı taktım sadece ama filtre işi aklımda uzun zamandır ama tam karar veremıyorum egsozda bencede mıltek oldukca ıyı borla yapan arkadasında dyno verılerını gormek ısterım araca ozel bısey olsada sonucda komple bı kıt deyıl miltek gibi bu arada turbo tımer taktıran arkadasım mesala mınılerde bu alet verımlı olmuyor senın aracda herhangı bı sorun yarattımı tesekkur ederim cevaplar ıcın selamlar
bu araçta timer a gerek yok.
ep6dt/s motorları stop edildiği zaman elektrikli bir su pompası turboyu soğutmaya devam eder.
böylece sıcaklık güvenli seviyeye düşünceye kadar turbo yataklarında kalan yağın karbonlaşması engellenmeye çalışılmış.
bu konuda tabi kullanılan yağ da önemli. full senttik yağlar yüksek sıcaklıklarda viskozitesini koruyor.
dikkat ederseniz aracı stop edince ön taraftan bi ses gelir. bu turboyu soğutan pompanın sesidir.
Benim aldığım Timer 0-60 km 0-100 Km/s , lap time , dijital km/s , 0-400 mt gibi şeyleride ölçüyor ancak bunları ölçmek için beyne bağlantı yapılması lazımmış.Onu yaptıramadım daha.
Kıvanç.Komple egzoz yaptırsak 66,5 mm ortaya susturucu olarak ne koyacağız.??Amaç mevcut ses seviyesini arttırmadan performansı artırırmak...
[QUOTE=Antalyalogy;676408]Benim aldığım Timer 0-60 km 0-100 Km/s , lap time , dijital km/s , 0-400 mt gibi şeyleride ölçüyor ancak bunları ölçmek için beyne bağlantı yapılması lazımmış.Onu yaptıramadım daha.
zaten o iş kullanabılırsın sadece keske yaptırsaydın birde sormak istiyorum borladan mennunmusun son susturucu olarak ses stok egzosa gore daha doyurucu oldumu selamlar
Kıvanç kanka ne zaman gidiyorsun yorgoların yanına..? :heyoo::heyoo::heyoo:
[QUOTE=karsiyakaliozi;676415]Turbo timer in görevi sıkıştırmalı kullanımlar sonrası turbonun rolantide soğumasını sağlamak..Ben o amaçla taktırmıştım.Antalya da bu işlerden anlayan bir arkadaşım var ctesi kısmet olursa ona bir göstereceğim...
Bir de boost-gauge olarak ne alsak acep ya?
Karşıyakalı kardeşim ismini bağışlarsan öyle hitap etmek isterim sana.Ben özgür....
Öncel..Özay ın adaşı var bak la...Hoşgeldin foruma.Memnun oldum...
Valla tam bilmiyorum, orta susturucular nasıl oluyo, marka var mıdır, sanayide sormak lazım. İstediğin çapa uyarsa alırsın. Eksozcular bilir.
Atinaya sanırım haziran sonu gibi gidecem ya vizeyi aldım ama baska bi is çıktı. 1 ay kadar yokum. Bu aradada intercooler alırız hazırlık yaparız
Kanka sana vag kodunu yazıyorum sen orda doğuşa veya çıkmacılar bir sor istersen bende burda sorayım...VAG code is 6LL145804