dun gece polo gti ıle denedım 2 aracta orj. polo gti 4 kapı cam tavanlı 2 boy gecti benı sizce aracımda sıkıntı varmıdır.
Printable View
dun gece polo gti ıle denedım 2 aracta orj. polo gti 4 kapı cam tavanlı 2 boy gecti benı sizce aracımda sıkıntı varmıdır.
Yalın aracını bitirince bugün bir deneyelim dedik. 5 kere denedik.Sonunda yürüttü aracı bundan gayrı sadece benzin masrafı olacak:D:D:D
Boya bakımını yapalım, Mehmet in aracı da bitsin bir photo day yaparız Kırmızılar olarak :icon_tup::icon_tup:
İlk videoda vites kaçırmış ama sıkmaya devam etmiş brom :D Genelde kafa kafaya gittik yada az bir farkla ben önde oluyorum, sanırım vites çekiş hızı ve kesiciye yakalanmakla alakalı fark oluyor. Allah kaza bela vemesin araçlarımıza İnşAllah..
2.videoda ilk videounun yol kenarında çekimidir..Yorumlara takılmayın vites kaçırmasına rağmen devam ettiği için öyle.Araçta yanımda Öncel var. Ona da kocaman bir teşekkür..
Benim bu videodan gördüğüm yanımda 85 kg lık bir yolcu ile daha önce çektiğim kadran videosu ile aynı sürede 70-230 süresi çıkıyor.
Kadran videosunda tek kişi olduğuma göre biraz hızlanmışız. :) Haftaya da aynı yolda aynı şekilde kadran çekeceğim kısmet olursa buradan paylaşırım.
Öncel-Ama bro eski hissi alamadım ben yan koltuktan
Ben-Bro ama o 100ron yazılımdı dikkatini çekerim ahahahaha
Öncel-He tamam o zaman:hahaha::hahaha:
Neydi o bee 3 kişi ile bile canavar gibi olmuştu...
HD ve kulaklık tavsiye ederim :)
207 RC Stage 4 vs 207 GT Stage 4 rolling race ; 2nd gear to top speed - YouTube
kesici çok iyi özgür abi özellikle dışardan çekimde tatatatatam yapıyosun tam geçerken nası ayarladıysan artık mesafeyi :p
maşallah ikisine de, 3 e atarken kaçırıyor gt zaten videoda da belli o :)
günaydın beyler, iyi haftalar herkeze..
:D :D sonunda oldu be brom sonunda bitti... :D ne çileymiş yaaa... valla seni simdi çoook daha iyi anlıyorum.
arkadaslar için daha önceki dialoglardan bahsediyim biraz,
özgür- bro methanol kaçırıyor yaw
ben - e yaptırsana bro ne olucak, 5dklık iş
özgür- sıkıldım yaaa sıkıldım valla hicbiseyle ugrasasım yok
:D
ben - bro şu borularını bi sar yaaa, bak intercoolerdan cıkıyo buz gibi hava emmeye gidene kadar ısınıyo yine..
özgür- sıkıldım yaaa sıkıldım valla hicbiseyle ugrasasım yok
aynen bende simdi anlıyorum seni :D :D
çoook güzel bi gündü valla, mangallar yandı etler pişti, tatlılar yendi.. rcler gtler ortalık kan kırmızı :D mehmetin motoruda attık aracın üzerine ilk marşı verdik sorun yok :D bi iki haftaya oda bitirecek insallah..
videolarda spectler aynı :) agırlıklar farklı, sürücüler farklı :D
benim teke tekte bile nerden baksanız bi 70-80kg fazlam var, cok problem degil sonuçta aracları görmek için gazlıyoruz dostane bi sekilde, herseye ragmen akıtma rüzgar sökme takma parcalama kapıları cıkart tavanı konsolu sok falan filan fasa fiso yapmadık neysek o :D herkez kendi aracını kullandı keyfini cıkarttık :)
ki spectler şu şekilde;
özgür, sürücü 85 kg(düzeltme 95 kg sürücü), yolcu 85 kg, 60kg set ve yalıtım
ben, 100kg sürücü(çok kilo almışım lanet olsun :D ), 90kg yolcu, 80kg cam tavan farkı, 25kg bagaj dolusu aractan cıkan parcalar
teke tekte 4. vitesin ortalarına kadar kafa kafaya gittik sondan bi onceki denememizde 4ün sonlarına dogru yavas yavas kafa cıakrtmaya baslamıstım, camdan yavas yavas kafa cıkarttıgımı görünce heycanlandım, hahhh simdi olmuş bu diye seviniyordum, taaaa ki heycandan 5. vitesi kaçırana kadar :D özgüründe dediği gibi genelde özgür öndeydi maşallahı var araclarımızın allah hiçbirimize kaza bela vermesin dostlar.
arac devir bandını cok cabuk bitirdigi icin henuz alısamadım, zaten meth in switchini yanlış baglamısım elektrigini ondan meth calısmıo die basamıyodum, aracı aldıgımdan beri sıka sıka kullanamamıstım iyi oldu :D alışınca daha iyi depişirik brooom :D haftaya bende bi kadran çekiyim seninle.. hakanda gelsin goproları takalık brom ;)
bu arada GT'lerin son sürat 210 değilmi? ben dün 220-225 gibi bir sürate çıktım oha dedim ha simdi kesicek ha simdi kesicek diye beklerken baktım gidio daha :D
95 im bro ben :D
Günaydın ahali
Ya bu araçların stock u nası geçemiyor polo gti ya anlamıyorum bu kadar kötümü bizim araçlar...
herkeze günaydın,iyi haftalar:)
araçlarınızın maşallahı var brolar.yalın sende gerilerde kalmaktan kuruldun artık:D
güzel denemelerdi ama yalının aracına biraz daha alışması lazım ki daha çekişmeli olsun.
yeni boost boruları ve downpipe'dan sonra özgürün yazılıma bi ince ayar yaptırması gerekli.
yalında boost borularını yaptırdımı dadından yinmez artık:)
tekrardan maşallah brolar
günaydın beyler..
Maşallah brolar kazasız belasız gazlamalar. :)
Eeee şimdi bi antalya yapma vakti geldi :D
Maşallah Maşallah başkan ile dun gece telde görüştüm ucuyoruz diyor yalın ile, yakında Redbul reklamlarına cıkıcagız dedi :) Şaka maka mart ayında istanbul dalar brolara özel bir gece uygulacağım :)
Günaydın millet. Bu silikon hortum işi için internette Stage Tuning denen yerde Samco görmüştüm telefonla konuştum ama bizim ihtiyacımız olan boyutlarda yokmuş.
Silikon Hortumlar - Universal Silikon hortumlar AĞIR VASITA, OTOMOBİL, YEDEK PARÇALARI- THERMOTEC-VOİTH-ZF-DEİ
Şöyle bir site var ama burdaki hortumlara güven olur mu ona da emin olamadım. Intercooler taktıranlar hortum olarak ne kullandı acaba ?