şuan araç 75 binde..
cahilliğime verin daha önce egsoz işleriyle uğraşmış biri değilim..
downpipe tam olarak nereye nasıl takılıyor..kat ın yerinemi takılıyor ?
Printable View
kat iptalinde arıza ışığı yazılımla ya da sensör yanıltıcısı (sahte sensör) ile söndürülüyor bnm arabada sahte sensör var yazılım yaptırmadım daha o yüzden bu şekilde yapıldı.
Şu önde ki tombilik parçayı söküp yerine düz inen boru yapılıyor
http://www.peugeotforums.com/forums/...ea_66778_1.jpg
İskender montaj dahil 400TL'ye yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam
1 gün sürmez 3-4 saat en fazla sürüyor.
Downpipe yaptırıp yazılımı güncelletin bence.
Bostancı Süreyya usta iyidir fiyatıda iyidir işçiliğide :)
usta bu nasıl işdir nasıl araba 150 hp cıkar arabanın zaten orjinali 175 beygır hadi falan fılan bozukdu 165 cıksa yazılım ile birlikte araba 150 hp cıkıyor ölçümün yanlış senin beya arabanda başka bir sıkıntın var bir kat iptali bukadar engel olamaz.senın aracının su an en az cıkması gereken net 200 + lardır.
Downpipe konuşdum süreyya la 400 TL 3 saatte hazır sürmez bile.
Bide yazılımı yapıp daha sonra katı sök vs demeleri yerine katı söktürüp yazılıma daha uygun hale getirip öyle yazılım yapalım demeleri daha doğru değil mi?
Sonuçta dp yaptıktan sonra yazılım hem daha sağlıklı hemde daha iyi olur.
Bence dediğim gibi katı yaptırıp sonra yazılımı güncelletin çok fark eder.
zaman olarak gece 11-12 den sonra müsait oluyorum..semt fatih..dediğin saatler bana uyar aslında.fiyat ve zaman sorabilrisen sevinirim valla..iskenderede gitsem sabahın köründe gidip öğlene kadar bitirmem gerekicek.çünkü dükkanımı açmam gerekir o saate kadar.
biz deneme ve buluşmalar gece 12 den sonra yapıyoruz anadolu yakasında ataşehir de oluruz. süreyya usta şu an beklıyor seni git yapsın işini işçiliğine kefilim. iskender ustayı aratmaz zaten yakın arkadaşlar. yanlız iskender senin programnı uyamaz yogun sen onun programına uyabılırsın :) yanı sabah gıttın abı hallet oglen gıdıcem şekli zor özgür daha iyi tanır.