Benzin olarak kullanılması gereken oktan nedir ?
po 95 mi , opet - total 97 mi , shell nitro 97 mi ?
Printable View
Benzin olarak kullanılması gereken oktan nedir ?
po 95 mi , opet - total 97 mi , shell nitro 97 mi ?
fabrikasyon hata yok
bi anlık boşaltma pali basınçtan kurtarır daha rahat döndürür.
ama içerdeki basınc tahliye olmazsa palin üstünde sürekli yük olur basınç olur.
sen içerde sürekli basınç sabit kalırsa zararı olmaz diyorsun bnde diyorumki içerdeki sürekli basınç pale yük bindirir buda zamanla mili bozar
İcerde surekli basinc olmuyor iste. Acik hwva filtresi takarsan basincin nereye gittigini duyarsin :) pallere tekrar yuk bindirmiyor bindirecek olsa senin dedigin gibi terse yuk bindirir. Oda daha buyuk zarar verir. Turbo ici kanal var dvnin orada. Bu kanaldan turbo giris tarafina tekrar gonderiyor.
evet videosu vardı youtube da yanlış hatırlamıyorsam.orjinal adaptörün içindeki yayı cıkartıp daha sert olan s3 yada alta çelik yay takılıyordu.
Upgrade Valvula VAG Peugeot 207 THP/RC - YouTube
şöle bişeydi sanırım.
Benim aracımda s3 yayı ve orjinalin yayını üst üste sıkıştırarak taktım öyle daha sert oluyo tavsiye ederim
hazır spacer mı ? tornada yapmamı ?
Forumdaki Denon nikli yusuf yaptı.
Balans titreme 0
Arkadaslar intercol icin silikon boru isini cozmek uzereyim benden haber bekleyin...ekrem naaptin haci son durum nedir takildimi?
Gayet güzel olmuş özgür abi güle güle kullan. Ben eski arabamda spacer yapmıştım üstelik marka spacer'dı ve 160-180 gibi hızlarda titreme yapıyordu ve yol tutuşu eksi yönde etkilemişti yani arabanın kimyası değişmişti. Hiçbi şekilde çözemedim sorunu çok mide bulandırdı en sonunda çıkardım. Bi arkadaşımda aynısını yaşamıştı başka model arabayla.
O zamandan beri uzak bakıyorum spacera ama sen balans titreme 0 diyince bende mi taksam diye düşünüyorum şuan.
filtre takıp o sesi duyunca surge sesi olduğu ortaya çıkmayacak mı?
ben yazdıklarınızdan bunu anladım ve Efe'nin dediği bariz şekilde daha doğru geliyor bana.
İçerde basınç kalıp yeterli tahliyeyi yapmadığı zaman tamam gidiş olarak, vites büyüttükçe lag riski azalacak fakat paller çarpışıp surge e sebep olucak. bu da turbo ömrünün kısalması olarak geri dönüş yapar kullanıcıya.