2 tane lazım değil mi?
Printable View
boost borularında ki orjinalleri kullanmak daha mantıklı maliyet açısından sanki
Goruntu acisindan istiyorum bende.tabiki orjinaller kullanilabilir.
Bu nasıl bir işçiliktir böyle her detay süper hayran kaldım internette dolaşırken gördüm.
http://i60.tinypic.com/246jayh.jpg
İşçilik dediğin herşeyi forge'dan almış takmış, nolcak :)
Evet görüntü çok güzel, özellikle mavi hortumlar
+ 1 Emir Arslan. cooller + slikon borular + boost boruları + sol sis arkasına filtre kiti. hepsine varım.
OK boost borularının slikonlarini ORJ kullanalım ekremınde dedigi gibi esneme yapıyor. Ama mavide baska duruyor be.
ama cooler i sipariş verirken şu resimde belirtmiş oldugum gibi yapsak daha iyi olmazmı kanallar biraz daha uzasa daha verimli olur. cok büyük olmus cooler in önü arkası bira daha daraltıla bilir , petek biraz daha büyüye bilir ? siz ne düşünüyorsunuz arkadaslar ?
http://i.hizliresim.com/eNojWa.jpg
Kule gergisi,anti roll bar,swaybar vs gibi parçalardan arabasına takan var mı?
Varsa fiyat ve marka rica ediyorum.
Gunaydın brolar :)
Hadı bagalım hızlandırın aslanlarınızı. Hızlı olmayan rc kalmasın
Gençlik günaydın,
İnetrcolde seatın petek ölçüsü 37cm bizdeki 36 gibi geliyor kazanlar seatın ki kadar estetik değil zaten hazırdan bozulup el emeği ile benzetiliyor.petek iki seçenek var 36,5 veya 41cm.41cm artı kazanları eklerseniz zaten oraya sıgdırma problemi olur artı stock turboya fazla derim lag v.s isteyen arkadaş 41cm liktende yaptırabiliriz faka nasıl takılır bilmem bu coller cuk diye oluyor ayrıca stelyosun yorumu bile harika.
sonuçta fiyat olarakta dağlar kadar fark mevcut.
isteyen ben aracı çalıştırdıktan sonrada görüşe göre fikir alabilir.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Brolar son liste,
1-Göktan
2-Türkay
3-Özgür
4-Efe uğur
5-Asil
6-Okhan
7-Hakan
8-Onur dilaver
Daha fazla isim vardı sanki. Son hali buysa listenin üretime geçilse bizde coolerımıza kavuşsak :)
Connecting site...
bu aracı otoparkımıza almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz tanıyan varmı bugun gidip bakıcam.fazla mal göz cıkarmaz.