İnterCooler için bende varım arkadaşlar
Printable View
İnterCooler için bende varım arkadaşlar
Beyler şu an tr deki 207 rc yaklaşık yüzde 40 topladım yaklaşık 1,5 aydır uğraşıyorum bütün dataları mevcut toplamayada devam edıyorum ileride araç alacak olan arkadaşlara bilgi paylaşımında yardımcı olurum. öncel başkan göndericem sana pm den.
brolar şu süper kilitleme ve ya orjinalden direklerde bulunan gözlerle beraber alarm olayı nedir? detaylı bilen varsa açıklayabilirmi....öncel abi fiyatları nedir bunların?
intercol için ekreminde dediği gibi ve yaptırğı ölçüler nokta,hiç düşünmeden yaptıralım,stelios bile müthiş yorumunu yaptı ölçüler için...hemen aksiyon alalım beklemeyelim...
Uzun zamandır takip ediyorum konuyu. Sizin konularda ne kavga var ne bi tartışma. :)
Arkadaşlık ortamı da iyi kurulmuş. Herkes birbirine yardım etme peşinde.
Helal olsun valla güzel bi arkadaşlık ortamı kurulmuş :bravo:
Goktan senin buldugun fiyat cok iyiymis. Benim yurtdisindan getirtecegim 2 kati nerdeyse. O yuzden samco hortumlara ve intercooler borularina beni de ekle abi :)
tamamdır bro...arkadaşlar benim cep 0532 450 68 88....whatsuptan yazın arkadaşlar ararsanız açamıyorum gün içinde...
kim silikon boru,boost borusu,intercol borusu,forge filtre kiti istiyorsa bana yazsın...
intercol gelir gelmez boru işlerini başlatırım :icon_tup:
Merthan bizim araçlar için OMP ve Sparco olarak ikiside birbirinin aynı sadece markaları farklı üretim var.
OMP de alt kule gergisi de var.
Net de biraz araştırırsan belki bulursun elinde olan TR de..
Fiyat ben yıllar önce 125 TL ye almıştım adanadan Emrah ile birlikte..
Cep numarası o ama telefonu açması için Göktan ın;
1-muhtarlıktan ilmühaber
2-savcılıktan sabıka kaydı
3-göktan ın eşref saati vb zorunluluklar var heheheheheheh:hahaha::hahaha:
Kendini RC zanneden GT ve spor paket ona göre :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54300101/detay