cut-out kanka isteyene satarım :) silah gibi vallaha :)
Can son denemede araba neyse şu anda o Allaha şükür bir sıkıntım yok, varsın 5-10 beygır eksik cıksın sorun olmasında gerisi problem değil.
Printable View
arkadaşlar merak ettiğim 2 şey var 1. araçlarımız 4000 devirde turbo kaç bar basıyor ?
2 ci olarakta en son güncel servis yazılımımız ne zaman çıktı ?
serviste tanıdık yoksa yazılım güncellettirmek nedense çok zor adamlar resmen direniyorlar
sen ısrar etsen de sorun ne niye güncellettirmek istiyorsun? gerek yok sizin aracınızı kapsamaz gibi laflarla işi yokuşa sürüyorlar
servisler en son yazılı kağıt imzalattırıyorlardı araca güncelleme esnasında birşey olursa biz sorumlu değiliz gibi
serviste tanıdımız var.daha önce yaptırmadığım ve sormadığım için bişe diyemiyorum demekki servisin tavrı buymuş.eğer araç üstündeki yazılım eskiyse güncellemekte fayda var.sonucta sonradan yapılan performans yazılımında büyük etkisi var.
peki turbonun bar konusu?..sanırım 207 rc turbosu max 0.8 basıyor ama boost oluncada 1.0 görüyor.peki bunu hangi devirde net veriyor acaba.
bi soru daha ekliycem.wastegate turbo basıncını etkilermi ?
Hele Doğuş Otomotiv bünyesindeki firmalar tam bi şerefsiz affedersiniz.
Adamlara yazılım güncelleme dediğin zaman sanki küfür etmişsin gibi bakıyorlar.
Ben bu kadar kaypak,yalancı,düzenbaz bi firma görmedim. Herhangi bi arızayı bile garantiye sokmamak için yapmadıkları şebeklik kalmıyor.
Seat Erya Otomotiv'e inanın her gittiğimde mutlaka 1 tane adam içeride bağıra bağıra kavga ediyordu servis danışmanlarıyla.
Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın diyenler,allah belanızı versin diyenler,küfür edenler...
Daha Pejo servisiyle hiç işim olmadı ama inşallah onlarda böyle değildir ki olamaz bence.
yazılım konusunda çorludaki servis hiç problem çıkarmadı kendileri hep sölediler bana yazılımınız güncellendi chekup yaptırdığımda kontrollerde falan baya oldu tabibu olay. Bi ara aklıma gelmişti yakınlarda ben sordum güncel yazılım varmı olursa biz sizi telefonla haberdar ederiz bile demişlerdi bana.
Sonuçta araçın zaten garantisi yok..parayla yapacaklar..yapmama gibi bir lüksleri yok.güzellikle yapılmassa başka yollarda mevcut..tabi araç üstündeki yazılım eskiyse uğraşırım.yoksa zaten gerek yok.
Evet servis yazılım güncelleme konusunda kıllık yapıyor.
Tek şartları kağıt gibi birşey imzalatmak, eğer yükleme esnasında herhangi bir aksaklık olurda beyinle ilgili bir problem olursa sorumluluk kabul etmiyoruz diye.
Zamanında Peugeot güncelleme yayınlandığında sorgusuz sualsiz yapıyorlarmış çünkü Peugeot yayınladığı için olası aksaklık durumunu garantiye sokuyorlarmış.
Tanıdık oldumu 5dakikada hallediyorlar.
Peugeot Türkiye'ye konuyla ilgili ulaşıyım demeyin, onlar daha da kara cahil :)
Bugun petrole UC plakali lemans geldi aplermis ismi ayak ustu lafladik biraz GL RC ye masallah , masallah ohaa yani harbiden masallah demeden fazla laflayamadik :D ama cok iyi sempatik bir arkadas gercekten. Senin lemans ininda masallahi var dostum cicek gibi allah kaza bela vermesin aramizdaysan. Kusura bakma albaylarin ikiside petroldeydi ilgilenemedim seninle ' biliyosun sikintili adamlar albaylar. :D
Bu arada SER plakali bir RX8 devamli viaportun onunden geciyor hergun taniyan varmi , abi o nasil bir sestir ya insanmisin sen :D
400 hp cupra ile 400 hp rocco R in sahipleriyle muhabbetimiz oldu on numara adamlar gercekten. Denemeye gidiyorlardi isallah gecmissindir abi , bizim konuyu arada okuyormus :)
400 hp lik rocco ile siktik biraz zor nefes aldim arabanin icinde ohaaa ya :D
Performans arabasi alipta stock binenin aklindan supe duyarim , bu nasil bir zevktir bee.
Big turboyu cakarim aga ben bir kac ay sonra..
Yarin 306 gti almak icin bayrampasa tarafina gecicem bosta izinli olan arkadaslar varsa cila .yapar muhabbet ederiz.
reis bende seni arıyodum nerde GL nin sahibi diye :D açık ve net söyliyim 2.5 aylık cupramız var senin araç daha temiz duruyo Allah nazarlardan saklasın maşallah... albayların oldugunu bilmiyodum :D ben sürekli forumu takip ediyorum.güzel bi rastlantı oldu tekrar görüşmek üzere :)
Günaydın herkese hayırlı cumalar :)
Günaydın bölüüük hayırlı cumalar.
günaydın millet hayırlı cumalar.
Günaydın, cümleten hayırlı cumalar