galerideki aracda 4 parça boya var bir sol çamurluk yada sağ idi değişik, hasar kaydı ise 2,100 olması lazımdı işyerımde yazıyordu.
Printable View
Mehmet usta hayırlı uğurlu olsun.........
Arkadaşlar araçta daha once başka bır fırmanın yazılımı varken bundan memnun olmayıp yenı bır yazılıma geçmek istersek eski modlanmıs yazılım okunupta mı ustune yazılım yapılması sağlıklı olur yoksa orjınal yazılıma donulupte orjınal yazılım okunupta yenımı yazılması daha sağlıklı olur...........
thp camiası baya sessiz bu gün:)
yok e tuners bomba gıbı maşallah sadece sordum bende daha once başka bır yazılım varmış sağlıklılık acısından sordum ......... daha oncekı sayfalarda dyno olçumu var zaten
RC camiasına selamlar :)
benim N18 motor R56 mcS'de sıkıntı var da siz derman olabilirsiniz bence :)
aracımda downpipe ve kutu içi filtre mevcuttu dr.ecu yazılım yaptık bursada, çıktık otobana sport açıkken gaza oturduğumda araç kesme yapıyor.
araç 45binde ve bujiler hiç değişmediği için bujidendir dedik ve ertesi gün jcw bujisi (NGK ILZKBR7A-8G) taktık. tekrar çıktık otobana ve ne yazık ki aynı kesintiyi yapmaya devam etti.
5bin devire kadar ara ara kesiyor ama sonra sıkıntısız şekilde gaz yiyior fakat işin ilginç tarafı sport açık değilken normal kullanımda devir bandının sonuna kadar hiç bir kesinti yok.
sizce problem nerden kaynaklanıyor, yazılımsal birşey midir ? yoksa bobinleri de mi değiştirmem gerekli ?
bizim arabalara 2 adet downpipe için 5 metre sargı yeterlimidir ?
sargının genişliği 50mm
subap yaylarının sert olanları ile değişmesi gerekebilir bir de buji gaplerini 0.65 yapıp takmanız lazım yazılımlı araçlar için...
Bende methanol kitin bozuk olduğu dönemde kesme yapıyordu 1,4 bar lık yazılımda. Methanol kit ihtiyacı da olabilir.
Tufan ın dediği elektrovanayı da kontrol edin bence mutlaka..
ha gayret :D
1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 16:12:25
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 20:00:12
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
12/03/2014 09:30:53
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AVPİM)
12/03/2014 20:42:49
5.
Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
13/03/2014 15:53:56
buji tırnak aralığını 0,65 olarak ayarlamıştık takmadan önce,
valla bu konuyu mini forumunda da paylaştım, bujiyle ve/veya bobin ile bu sıkıntının önüne geçmiş çoğu kişi. kimse benzin pompasından veya subap yayından bahsetmedi açıkçası.