boşver piskolojin bozulur :D :hahaha:
Printable View
renk tonunu açığa çevirirsen daha gösterişli durur diye tahmin ediyorum
Gece benzin almaya giderken istemeden arabanın içinden aynaları kapattım uzun süre açamadım.
İçerden nasıl kapanıyor nasıl açılıyor bilen var mı?
Mehmet sorsana alırken kazalı olduğunu bilmiyor muymuş.İlanda 3 parça lokal boya var demiş sadece.
Sağ iki teker kopmuştu ön tampon paramparça,sol ön arka çamurluk sol kapı baya hasarlıydı sürücü camı tamamen kırıldı ön hariç tüm airbagler açıldı.Refüje vurdum refüj taşları kırılmıştı alttada baya bişeyler olmuştur.
önümüzdeki ay bende boyatıcam oz antlarımı ama matt graphite silver diye koyu füme rengine boyatıyım diyorumda renk kodunu bulmam lazım.
satılık 207rc jant..
Mantıklı bir modifiye, cooler borulaması değişmese çok daha az maliyetli ve kolay bir iş olur
E-tuners : Tuning
Oncelikle o resimdeki arac lastik olarak 215.45.17 kullandi sanirim 50 yanakta olabilir irenc durmus.
Kopek baliginda kesinlikle berlina black s2000 siyahi kullan derim abi. Resimdeki aracta biraz mat duruyor.
Jantlari henuz takmadim , Lastik olarak 205.40.17 kullanicam 45 yanaktan daha hafif konforu bozcaz ama olsun.
Simdi bana 205.40.17 de en hafif lastik markasini soyleye bilecek olan varmi?
Cunku lastik agirligi jant agirligindan daha onemli. Cunku en uc noktadaki agirlik.
Yoksa tartiyi alim lastikci , lastikci gezimmi ? Michelin diye biliyorum ama?