bahtı talihi açık olsun hayırlı uğurlu olsun .........
Printable View
bahtı talihi açık olsun hayırlı uğurlu olsun .........
@Hakan-n @s7158 tesekkurler:)
Eko bromm allah anali babali buyutsun saglikli sihhatli insallah...
Eyw brolar aramiza bi Aslan daha katildi
günaydın hayırlı haftalar.
ekrem hayırlısı olsun kavuşmuşunuz sonunda bebişinle allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
Ekrem Allah analı babalı büyütsün :)
Allah anali babali buyutsun..
ekrem hayırlı evlat olur inşallah:)
allah analı babalı büyütsün
.....................
2 gündür araç ile ilgileniyorum bütün bozuk boost kelepçelerini elden geçirdim baya bir fark etti ayrıca tubonun üstündeki devamlı çıkıyordu hortum içide parçalanmışdı, onuda değişdim yeni ile, ve son olarakta dv önündeki forge cıkardım arabanın kaderi değişdi keşke önceden değişeydim, bu kadar fark olacagını bilseydim basıncım 1,0 geldi şu an da yükseklerde ise 1,1 cıkıyor önceden ise 07,08 bar basıyordu altta ve üst devrimde, intercooler bütün malzemeleri hazır ilk müsaitim gunumde takıcam, bakalım neler olcak.
Biraz önce muayeneden çıktı araba ve geçirmediler, geçirmeme sebepleri ise arabanın üzerinde 18 inç jant olmasıymış. ettiğim küfürün haddi hesabı yok geçirmemek için herşeyi yapıyolar. arabanın orjinal jantları yok bende neyle değiştiricem nasıl olacak bilmiyorum elinde 17lik jant lastik olan varmı muayenelik söküp taksam?
birşey daha öğrendim bugün
arjantin'de ki 207gti'lar 6ileri şanzımanla çıkıyormuş
E-tuners :: Tuning :: Peugeot 207 RC 1.6T - Stage 5 - BiGTurbo + WAI Kit + 6TH GearBox by Etuners Argentina