User Tag List

Sayfa 199/1195 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
22691 sonuçtan 3.763 ile 3.781 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar eğitim merkezinde çektiğim fotolar paylaşmak istedim. büyük ihtimal test sürüsü yapılacak rcz bu araç olacak. 2.0 165 hp 6 ileri fap dizel....

Uploaded with ImageShack.us

birde 308 175 hp tek kapı. şu an piyasada yok. bu da çok güzel bir araç..

07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar alt tarafdan gelen zırıldama gıbı bı ses sorunu vardı el frenını alt tarafından orta susturucu ustundekı ısı kalkanı tıtreşim yapıyormus ses ordan gelıyor hallettık
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence aracın overboostu açmış olabilir. bende peugeotta teknisyenim. eğitime gittiğimde bu aracın overboost a girmesinin sınırlı olduğunu ve belli bir sayıdan sonra bir daha girmediğini öğrendim.
    Selam,

Araçta standart yazılım haricinde başka bir yazılım var Ve de zaten öncelerden süregelen bir timing sıkıntısı vardı.

Sıkıntı overboost farkından ziyade gaz kesme ile alakalı, şöyle ki nefessiz hızlanmalarda dediğim sıfır rakım koşullarında araç 5500 den sonra gaz yememeye başlıyor yani anlık devir sabitlenmeleri vs. yaşanıyor. Üstüne gidip gaza asılmaya devam edersem de P0299 la beraber silindirlerde yanma hatası oluşuyor timing kayıyor.

Overboost'un yarattığı farkı bilirim, bu ondan çok çok öte bir fark.

Hoşgeldin, ben de İzmir'denim.

Selamlar,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yanlız motor tamamen farklı ep6dts vvt li ep6dtx ise değişken strok sistemine sahip yani yanma odası farklı.. 120 hp likle aynı sistem ama direk enjeksiyon
    Evet evet katılıyorum ben dökümana bakılır düşüncesiyle ayrıca yazmadım. Gerçi pistonları farklı olma zorunluluğu getirmiyor VVT-i ama yine de incelemek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar eğitim merkezinde çektiğim fotolar paylaşmak istedim. büyük ihtimal test sürüsü yapılacak rcz bu araç olacak. 2.0 165 hp 6 ileri fap dizel....

birde 308 175 hp tek kapı. şu an piyasada yok. bu da çok güzel bir araç..
    Test sürüşü yapılacak araçlarla ilgili net bilgim yok, açıp sormadım da.. Ancak kesin olan birşey, 2.0 HDi olan motor seçeneği Türkiye'de olmayacak..Sadece benzinli THP'ler geliyor. Samandıra'daki araçların bir kısmı Fransa'ya geri dönüyor eğitimi yapıldıktan sonra. Bu da geri dönebilir.

O fotodaki 308 şu an piyasada Satıldı.. Satan satın alan kişi acaba beni kazıyorlar mı böyle bir araba yok diye bana ulaştı dedim yürü yalnız 1 tur verirsin Sağolsun Çeşme'ye tatile geldi otoyolda ben kullandım aracı..
    Hızlanma RC'den kötü daha çok GT gibi.. Konfor da öyle.. Ama son süratte 240 görüyor Çeşme yönünde Urla'dan bayır aşağı.. Düzde veya yokuş ukarı RC kadar kararlı değil.. Stock RC yakalıyor. Benim arabayı da eleman kullanıyordu, hep yakaladı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Test sürüşü yapılacak araçlarla ilgili net bilgim yok, açıp sormadım da.. Ancak kesin olan birşey, 2.0 HDi olan motor seçeneği Türkiye'de olmayacak..Sadece benzinli THP'ler geliyor. Samandıra'daki araçların bir kısmı Fransa'ya geri dönüyor eğitimi yapıldıktan sonra. Bu da geri dönebilir.

O fotodaki 308 şu an piyasada Satıldı.. Satan satın alan kişi acaba beni kazıyorlar mı böyle bir araba yok diye bana ulaştı dedim yürü yalnız 1 tur verirsin Sağolsun Çeşme'ye tatile geldi otoyolda ben kullandım aracı..
    Hızlanma RC'den kötü daha çok GT gibi.. Konfor da öyle.. Ama son süratte 240 görüyor Çeşme yönünde Urla'dan bayır aşağı.. Düzde veya yokuş ukarı RC kadar kararlı değil.. Stock RC yakalıyor. Benim arabayı da eleman kullanıyordu, hep yakaladı..
    2 hafta kadar önce eğitim merkezindeydi. satılmış olabilir. tabii biz aracı kullanmadık ama üzerinde çalıştık. motor rc ile aynı ama şanzuman 6 ileri. bu yüzden son süratde değişiyor tabii. aslında bu şanzumanı rc de kullansalardı çok süper olurdu diye tahmin ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam,

Araçta standart yazılım haricinde başka bir yazılım var Ve de zaten öncelerden süregelen bir timing sıkıntısı vardı.

Sıkıntı overboost farkından ziyade gaz kesme ile alakalı, şöyle ki nefessiz hızlanmalarda dediğim sıfır rakım koşullarında araç 5500 den sonra gaz yememeye başlıyor yani anlık devir sabitlenmeleri vs. yaşanıyor. Üstüne gidip gaza asılmaya devam edersem de P0299 la beraber silindirlerde yanma hatası oluşuyor timing kayıyor.

Overboost'un yarattığı farkı bilirim, bu ondan çok çok öte bir fark.

Hoşgeldin, ben de İzmir'denim.

Selamlar,
    benim araçtada aynı problem vardı. 5500 dd sonra araç kesiliyor ve motor arıza lambası yanıyordu ama sadece turbo basıncı yüksek arızası görülüyordu. hata kodunu hatırlamıyorum. senin hata kodu basınç düşük.
    bide sormak istiyorum. dump valve i değiştirdinmi? ve yazılımı kime attırdın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta kadar önce eğitim merkezindeydi. satılmış olabilir. tabii biz aracı kullanmadık ama üzerinde çalıştık. motor rc ile aynı ama şanzuman 6 ileri. bu yüzden son süratde değişiyor tabii. aslında bu şanzumanı rc de kullansalardı çok süper olurdu diye tahmin ediyorum..
    Yer olsa

benim araçtada aynı problem vardı. 5500 dd sonra araç kesiliyor ve motor arıza lambası yanıyordu ama sadece turbo basıncı yüksek arızası görülüyordu. hata kodunu hatırlamıyorum. senin hata kodu basınç düşük.
    bide sormak istiyorum. dump valve i değiştirdinmi? ve yazılımı kime attırdın?
    P0299 düşükse P0099 bnm arıza.. Zamanında 2sini de gördüğümden karıştırdım herhalde.. Basınç yüksek ondan eminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DV'i değiştirdim sonunda..

06H 145 710D taktığım parça.. Daha doğrusu içini kullandım. Direk takabilmem için konektörü değiştirmem gerekiyordu İstanbulda yağmur altında apartman bahçesinde girmedim o işe.
    Detayını eve gidince yazıcam.. Taktıktan sonra sahil ve Otoyol denemesi yaptım.

İlk izlenimler:
    - Gazı bırakmama rağmen gazdaymış gibi gitmeye devam ediyordu. ÇÖZÜLDÜ.
    - Sanki 911 Turbo kullanıyormuşum gibi Turbo sesi geliyordu. SES GİTTİ.
    - Çufff sesi çok yüksek ve bozuk çıkıyordu. Şimdi çuff sesi yok.. Stock halinde bile az da olsa vardı şimdi hiç yok.
    - Genel olarak dalgalı güç veriyordu. Lineer hale geldi. STABİLLEŞTİ.
    - 1-2 iyiydi diyordum, kötüymüş. 5 vitesin 5'i de kısaldı. Kolay devirlenir rahat devirlenir oldu.
    - Vites geçişlerinde hızlı değişimlerde güç kaybı olabiliyordu şimdi tık yok.
    - Kesinlikle çok daha kararlı son süratte.
    - 0-100 kesinlikle kısaldı. Yer yer alıştığımdan daha hızlı gittiğimi farkettim.
    - Yüksek devirlerde turbo motorlarda hiç tavsiye edilmeyen gaz kesip dip gaz yapma hareketlerinde araba öne atılmaya başladı.

İlk Sonuç: Mutlaka yapılması gereken bir upgrade. Stockta bile..

155 tl ye aldım istanbulda hiç tanımadığım bir Audi bayisinden(EREL). Ama ne hikmetse kaydım varmış adamlarda :S

- Üst devirlerde arıza geçmiyor. Ancak çok zorladım mı yine güç kaybı yaşanıyor. Azalttı ama düzeltmedi. Öte yandan turbo sessizleştiği için gaz kestiği sırada silindirlerdeki boğulma seslerini duyabiliyorum. Muhtemelen egsantrikte de güncellemeyi yapmak lazım diye düşünüyorum.

- Safe mode a girmesi için çok zorladım olmadı.

Şimdilik bu kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bu arada bnm orjinal DV'de yırtık filan yoktu ancak ciddi deformasyon vardı. Isıya bağlı olarak bazı tarafları incelmiş..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deniz niye bekledin bu kadar ya..Tebrikler vallahi..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vakitsizlik. Bugün de artık dün geceden illallah gelince yağmur mağmur açık havada değiştiririm dedim..

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rc-z türkiyede 1.6 motorun üzerinde herhangi bir motorla satılmayacak, 1.6 thp motor 175 den yüksek hp sanırım 185 mi öyle birşey olması lazım, satış fiyatıda 70 milyar gibi bişey olacak... araç istanbulda mevcut şimdilerde basına denettiriliyor

peugeot'un türkiyeyi iran-çin gibi görmesinden oluyor bu olaylar, 2.0 motor hiç gelmeyecek...

ayrıca citroen-peugeot seneye artık beraber türkiyeye getirilecek, servislikleri satışları hep aynı yerde olacak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc-z türkiyede 1.6 motorun üzerinde herhangi bir motorla satılmayacak, 1.6 thp motor 175 den yüksek hp sanırım 185 mi öyle birşey olması lazım, satış fiyatıda 70 milyar gibi bişey olacak... araç istanbulda mevcut şimdilerde basına denettiriliyor

peugeot'un türkiyeyi iran-çin gibi görmesinden oluyor bu olaylar, 2.0 motor hiç gelmeyecek...

ayrıca citroen-peugeot seneye artık beraber türkiyeye getirilecek, servislikleri satışları hep aynı yerde olacak...
    Kaynağınızda hata var sanırım

Konunun öncelerinde de yazdık, motorlar:

- 1.6 THP 156bg Manuel veya Otomatik
    - 1.6 THP 200bg Manuel

Fiyat 65-80bin TL aralığında olacak.

Basın denetleyeli çok oldu. Basına özel bir lansman yapıldı, Fransa'da Haziran başında.

Peugeot Türkiye'yi 2009 yılından beridir ilk 10 içinde tutuyor. Bu ilk 10'a Fransa ve Almanya dahil. Türkiye 4. sırada Almanya 5. sırada..

Hangi modelin getirilip getirilmeyeceğine Fransa değil Türkiye karar veriyor. 2.0 motorun getirilmemesinin tek sebebi ise vergi. Vergisinden ötürü aracın üretim maliyeti 1.6larla aynı iken fiyatı 100bin TL'yi geçiyor.

Peugeot-Citroen zaten beraber aynı gemide geliyorlar Türkiye'ye.. Çünkü çoğu modeli aynı fabrikadan çıkıyor..

Peugeot-Citroen bayi birleşmesi gibi birşey tamamen bayilerin insiyatifinde olan birşey.

Şu anda hem Peugeot hem Citroen Bayii olan arkadaşlar mevcut; Ankara Göral, Arkas Otomotiv gibi. Ama tamamının birleşmesi gibi bir durum sözkonusu değil. Türkiye'de distribütörleri farklı firmalar..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bu arada bnm orjinal DV'de yırtık filan yoktu ancak ciddi deformasyon vardı. Isıya bağlı olarak bazı tarafları incelmiş..
    deniz motor güncellemelerini kendimiz garantiden yaptırabilirmiyiz arızamı oluşması gerekir illaki
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz motor güncellemelerini kendimiz garantiden yaptırabilirmiyiz arızamı oluşması gerekir illaki
    Arıza oluşması ve oluşan bu arızanın Almanya/İstanbul tarafından kullanıcı hatası olmadığı onayının gelmesi lazım. İstanbul'daki yüce teknik danışman 'değiştir' demeden değiştiremiyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuce teknık danısman ıyıymış olmasın dıye duaya yatalım o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sistem böyle maalesef. Sen hangi güncellemeyi yapmak istiyorsun?

DV'te bir güncelleme yok aynısı gelir. Ama şu egsoz zırıltısını yapan parça güncellenmiş. O garanti olabilirdi belki..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)