gerci bende powerflexleri taktıkdan sonra o vuruntu sesi kayboldu sankı yakın zamanda duymadım gibi sanki tamda hatırlamıyorum kaldırıp bakmak lazım
gerci bende powerflexleri taktıkdan sonra o vuruntu sesi kayboldu sankı yakın zamanda duymadım gibi sanki tamda hatırlamıyorum kaldırıp bakmak lazım
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
bu değişen gergi 5751 G9 kodlu alternatör kayışı gergisi mi deniz
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Selam herkese.. Uzun zamandır konuyu takip ediyorum. Gayet keyifli ve bilgi içerikli mesajlar olması açısından herkese teşekkür ederim. 207 RC LM kullanıyorum. Serviste şanzuman kullağından ses gelmesiyle ilgili bahsi geçen arabanın sahibiyim.. İlerleyen mesajlarda daha detaylı olarak tanışma şansımızın olacağını umuyorum..![]()
dostum hosgeldin aramıza doğru yerdesin selamlar
debriajdan dolayı arabası sirkileme yapan varmı ? parca guncellenmiş diye duydum bilgisi olan varmı ?
Debriyaj bilyasının dağılmasından araba 1inci viteste ilk kalkış anında titreşim yapar. Misal 206 RC'lerde kroniktir bu. Yeni debriyajdan hemen sonra 5000 km sonra başlar genelde. O yüzden ben başka marka alıcam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Merhaba, hoş geldinSana sormadan, gerçi kimlik/plaka detayı da vermeden, aracının şikayetini paylaşmış oldum
. İstersen kaldırabilirim tüm mesajları.
Bu arada bir gauge gördüm ama şöyle bir baktım emiş sensörüne hava hortumu ile bağlıydı. İçeri bakmaya fırsatım olmadı maalesefNeyi gösteriyor o?
Var.. Eski üretim kit varsa üstünde değişiminde güncellemesi var ve titreme yok. Daha da erken kavrıyor. 2052.P7 takılması lazım.
207'de de var bu.. Acaba bu P7 kiti 206'ya da uyar mı bakmak lazım.. 206'da da güncellenmiş K1 olmuş.. Referansları çok yakın belki uyar.. P7'yle 207 de çözüldü çünkü.
Not: K1 kitini kendi gözümle görmedim. Ama 207'de eski kitle yenisi arasında fark çok fazla.
HoşbuldukŞikayeti paylaşmakla ilgili sıkıntı yok, faydalı birşey yaptığını düşünüyorum. Aynı derde sahip olanlar için önemli. Turbo basınç saati için boru ve adaptör sorduğun. MAP sensörünün altına taktığım adaptör.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)