User Tag List

Sayfa 255/1195 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.827 ile 4.845 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    110 dereceye çıktığı oldu. Ama pistte ağustos sıcağında gazlarkendi. 95 dereceyi gösteren çizginin üstüne "100 civarı " çıkabiliyor.
    Aynen bende de.. İzmir'de de İstanbul'da da 90'a yaklaştığını hatta altına düştüğünü hiç görmedim.. 95-110 arası geziniyor bende.
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar aracımı garantiden değişmesi gereken birkac parca için servise bıraktım,şöyle birlikte bi toplarsak aklımıza gelenleri ve önerilerinizi ... şimdiden tesekkürler..
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amor. takozlar - alt denge kulagı - ust sanzıman kulagı - dump valve asınma olayıda varsa değistir turbo ile birlikte değişiyor. ön takımı kontrol ettir. ne cıkarsa artıkın...
    Ben yine de uyarmak durumundayım. Garantiden değişecek parçalara siz karar veremez veya talep edemezsiniz; şikayetiniz doğrultusunda servisiniz ve distribütör karar verip gerek gördüğü takdirde değiştirecek ve/veya tamirat yapacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://i.imgur.com/AaEL7.png

dou benden hızlı davranmışın evet muzaffer abinin en son yazılımı ve k&n kutu içi filtre ile dyno verim budur.
    199.7 motor...
    tekerlek 180,5
    tork:312,1
    Hmm, veriler maks. ulaşılan değer olarak güzel ancak dağılım açısından ben pek beğenmedim.

Tarzım gereği alt devirler benim için çok önemli. Son sürate ulaşım zamanı daha ikinci planda.. Bu eğriler arabayı çok rahat 200'e çıkartıyordur ve devam ettiriyordur eminim..

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tstdrvr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaza yazılacam gönlümden o geçiyo da salı gününe kadar birine söz vermiş onu bekliyorum bu arada değerli yorumlarınızı da bekliyorum umarım bu arabaları tanıyan bilen vardır aranızda, zaten burdan başka hiç bi yerde bu kadar çok 207 RC- LE MANS kullanıcısı bulamam
    ordudaki satıldı diye duydum,arayıp konuşmakta fayda var

Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm, veriler maks. ulaşılan değer olarak güzel ancak dağılım açısından ben pek beğenmedim.

Tarzım gereği alt devirler benim için çok önemli. Son sürate ulaşım zamanı daha ikinci planda.. Bu eğriler arabayı çok rahat 200'e çıkartıyordur ve devam ettiriyordur eminim..
    evet deniz dostm 210a kadar hemen geliyor sonrası yavaş
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

tstdrvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordudaki satıldı diye duydum,arayıp konuşmakta fayda var
    evet birisiyle anlaşmış ama satış gerçekleşmemiş salı günü belli olacakmış bekliyoruz şimdilik...

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yine de uyarmak durumundayım. Garantiden değişecek parçalara siz karar veremez veya talep edemezsiniz; şikayetiniz doğrultusunda servisiniz ve distribütör karar verip gerek gördüğü takdirde değiştirecek ve/veya tamirat yapacaktır.
    bro talep etsin diye yazmadım sorun yaratabılecek parcalar bunlar ve bunlara baktırması için yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki
    Yanlış anlaşılsın istemem, hüsran olursa şiddeti az olsun maksadıyla belirteyim dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bugünkü olayı paylaşmak istiyorum sizinle yorum sizin.... ordu'daki lemansın sahibi sabah aradı ve diğer alacak arkadaşın gelemediğini, istersem aracı salı günü gelip alabileceğimi söyledi.yalnız bi şartı vardı kendisinin sıfır leon cupra aldığını, işin çarşambaya bile kalmayacağını, en geç yarın hallolması gerektiği aksi takdirde aracı takasa vereceğini söyledi. bende hazırlıksız olmama rağmen beğendiğim bu aracı kaçırmamak için akşama kadar mekik dokuyup anlaştığımız parayı hazırladım. hazırlarken işten atılmayı bile göze aldım akşama kadar hiç bişeyle ilgilenmedim sağdan soldan bankadan para aradım. saat 15.00 de para hazırdı geliyorum kesin dedim ok dedi... 16.45 de ankara beypazarından yola çıkmak üzereyken arkadaşın abisi aradı ve aracı takas için bayiye söz verdiğini, kardeşinin kendinden habersiz iş çevirdiğini, aracı bana vermeyeceklerini söylediler şimdi bu arkadaş sıfır aldığı leon cupra'nın hayrını görür mü bilemem takdir sizlerin alışveriş yapacağınız insanları iyi seçin

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bugünkü olayı paylaşmak istiyorum sizinle yorum sizin.... ordu'daki lemansın sahibi sabah aradı ve diğer alacak arkadaşın gelemediğini, istersem aracı salı günü gelip alabileceğimi söyledi.yalnız bi şartı vardı kendisinin sıfır leon cupra aldığını, işin çarşambaya bile kalmayacağını, en geç yarın hallolması gerektiği aksi takdirde aracı takasa vereceğini söyledi. bende hazırlıksız olmama rağmen beğendiğim bu aracı kaçırmamak için akşama kadar mekik dokuyup anlaştığımız parayı hazırladım. hazırlarken işten atılmayı bile göze aldım akşama kadar hiç bişeyle ilgilenmedim sağdan soldan bankadan para aradım. saat 15.00 de para hazırdı geliyorum kesin dedim ok dedi... 16.45 de ankara beypazarından yola çıkmak üzereyken arkadaşın abisi aradı ve aracı takas için bayiye söz verdiğini, kardeşinin kendinden habersiz iş çevirdiğini, aracı bana vermeyeceklerini söylediler şimdi bu arkadaş sıfır aldığı leon cupra'nın hayrını görür mü bilemem takdir sizlerin alışveriş yapacağınız insanları iyi seçin
    İnsanlar agızlarıyla konusmuyorlar genelde.
    Her işte bir hayır vardır diyip geçmek lazım...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ordudaki seat bayisinden alabilirsiniz araci? veya dod'a du$er belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ordudaki seat bayisinden alabilirsiniz araci? veya dod'a du$er belki
    ama kimbilir kaç lira fiyat çekecekler şimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyleleriyle muhattap olmaya bile değmez; adam olan üçüne beşine bakmaz yine de lafının arkasında dururdu... bu yüzden takma kafana; sağlık olsun de geç; bakarsın daha iyisi denk gelir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyleleriyle muhattap olmaya bile değmez; adam olan üçüne beşine bakmaz yine de lafının arkasında dururdu... bu yüzden takma kafana; sağlık olsun de geç; bakarsın daha iyisi denk gelir...
    inşallah dicem de bütün hevesim kırıldı açıkcası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar agızlarıyla konusmuyorlar genelde.
    Her işte bir hayır vardır diyip geçmek lazım...
    aynen öyle vardır bunda da bi hayır.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama kimbilir kaç lira fiyat çekecekler şimdi
    sahibine satacaklarindan daha ucuza vermislerdir illa ki, Seat bayisindekiler satmak icin aldilarsa tabi..

adami da suclamamak lazim abisiyle iletisim kopuklugundan olmus anlasilan, abisi diger tarafa daha once soz verdiyse yapacak bir sey yok, o da soz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibine satacaklarindan daha ucuza vermislerdir illa ki, Seat bayisindekiler satmak icin aldilarsa tabi..

adami da suclamamak lazim abisiyle iletisim kopuklugundan olmus anlasilan, abisi diger tarafa daha once soz verdiyse yapacak bir sey yok, o da soz..
    ama biraz dikkatli okursan eğer;ikili görüşme daha henüz diğer alıcı devrede iken başlamış;ve sonrasında verilen söz hiçe sayılmış...bariz bir şekilde takas zaten garanti olacak bir olay olduğu için riske atmak istememiş adamlar... sonuç=tutarsızlıktan başka birşey değil benim gözümde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama biraz dikkatli okursan eğer;ikili görüşme daha henüz diğer alıcı devrede iken başlamış;ve sonrasında verilen söz hiçe sayılmış...bariz bir şekilde takas zaten garanti olacak bir olay olduğu için riske atmak istememiş adamlar... sonuç=tutarsızlıktan başka birşey değil benim gözümde...
    aynen arkadaşım dediğin gibi.... artı böyle bir konuda iletişim kopukluğu olmaması lazım bir diğeri de arabayı alacaklardan birisi bayi ve satmak için alıyo ben ise kullanıcıyım en azından bu bari bişeyler ifade etseydi şimdi ordu yolundaydım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir olay benim de basima gelmisti ama bende arac uzerinde soz sahibi tek kisiydi, ben burada halen bir 'hata' oldugunu dusunyorum.. Iyimser olasim geldi

Kismet diyelim, DOD'dan vs. bir kurcala bakalim veya Ordu'daki Seat bayisinin telefonuna ulasabilirsin internetten, bir ara sor neredeymis ne yapilacakmis arabaya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir olay benim de basima gelmisti ama bende arac uzerinde soz sahibi tek kisiydi, ben burada halen bir 'hata' oldugunu dusunyorum.. Iyimser olasim geldi

Kismet diyelim, DOD'dan vs. bir kurcala bakalim veya Ordu'daki Seat bayisinin telefonuna ulasabilirsin internetten, bir ara sor neredeymis ne yapilacakmis arabaya..
    fazla kafa yormanın bencede anlamı yok bu saatten sonra aynen dediğin gibi ordu seat bayisiyle bi görüşelim bakalım. arabanın sahibi bayinin satışı almak istemediğini o yüzden bayiye vermek istemediğini söylemişti belki bayi satar aracı. aslında çokta üstüne düşmenin anlamı yok hayırlısı neyse o olsun bu saatten sonra....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon Cupra'ya fuarda baktım. Çok güzel duruyor aklım gitmedi değil açıkçası.. Ammavelakin 64bin TL

Öte yandan da Eworen'in sattığı RC'nin ilk sahibine arabasını Cupra'ya alternatif olarak verdim, RC'yi her zaman tercih ederim dedi, ki sıkı otomobilcidir, sözüne güvenirim.

Ordu'da bildiğim kadarıyla Seat Bayii yok. İzmir'deki de tanıdık. İsterseniz bir alo derim arabanın akıbeti için. Doğuş Oto veya Erel değilse DOD'a düşme olasılığı zor..

----------

207rc ve karsiyakaliozi'nin yazılımı olduğunu zannettiğim bir yazılım yükledik bugün araca. Ama onların ki mi tam emin olamadık.

Gördüğüm en stabil ve en iyi(o 50 bg veren yazılım hariç tabi) performansı veren yazılım bu gözüküyor. Çok zorladım. Bir kere artık art niyetli bir hareketim neticesinde sendeler gibi oldu ancak hata vermedi ve devam etti.
    Biraz VTEC spec çalışıyor, 4000'den sonra fena bir peak vuruyor, öyleki 3. viteste hızlanır viraj alırken kafadan arabayı kopartabiliyor 4000 i geçince..
    1500 yerine 1700'de uyanıyor motor. 1700 altı stock yazılıma nazaran daha sakin. VVT ile alakalı bir durum sanırım.

eğer 207rc ile aynı yazılımsa(bunu yarın teyid edebilirim) Dyno sonucunda rakamlar olarak değil de dağılımda yani eğrilerde bence hata var. Dağılımlar dynodakinden daha iyi geldi bana..

İlk izlenimler tabi bunlar..

Arabada kutuiçi K&N ve AudiS3 DV içi var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)