Evet bu işler ile ugraşmakdayız.Bildigim kadarı ile zaten yazıyorum.Mesela Naman demiş turbo basıncını diag ile ölçtüm %100 dogru ölctügüne eminim ben.RC ile cok tecrübem yok.Tartısılan konu 1.3bar üzeri boostcut oldugu ve sizde yanıltarak yazılım yapmayı denemişsiniz cesıtlı aletler var map'ı yanıltmak ıcın zaten dıger ogeler yazılımı yapan arkadasın elınde oldugundan yapılmıs ve sonucda almışsınız veya almamışsınız totalde Alta bu kiti tamamen reklam amaclı satamaz sanki hic geri donusu olmayacakmış gibi.Aracınızda hayırlı olsun.
Ben sizi Göztepe Tarık beyin ordan tanıyorum birkac sene önce konuşmuştuk.
DynoDynamics in Ecutuned
ya bişi dicem sen bu adama nie bu kadar kitlendin,adam zamanında herşeyin en kalitelisini alıp herkesten önce arabsını yaptı o turbo ve o şanzıman ile araçtan güzel bir şeyler alınamayacağını anlayıp soğudu sattı
daha önce gece gündüz arabayı yürütmeye çalışmış birisi olarak inanmaması normal
mesela r53 cooper s lerde 1.4-1.5 basanlar var iddia ediolar ama yok öyle bir basınç bende minimi bilen biri olarak bende ona inanmıorum gayet normal deilmi
Team PAŞAOĞLU
[/QUOTE]hatırladım üstadım. saygılar. selamlar.
aynı şeyleri ben de yaşadım zamanında. bana o basınçlar mantıklı gelmedi sadece o kadar. tabiki doğru da olabilir. işallah 1.5 barda kesintisiz de yürütün ama ne bilim mümkün olduğunca gerçekçi olalım isterim. varsa belge ortaya koyalım. her duyduğumuza da inanmayalım. noktasonuç olarak aracınıza yazılım yaptırmışsınız, burada da bu kadar yazıyorsunuz, eğer varsa tecrübeniz, paylaşırsınız belki diye isim sormuştum... ama yoksa eğer neye dayanarak burada bir takım şeyleri payalaşan arkadaşlara "dediklerinize inanmıyorum" diyebiliyorsunuz ?![]()
baştan okursan eğer kimsenin kimseye kilitlendiği yok; ortada bir üslup sorunu var... bu arada yurtdışında bile bir dolu örneği mevcut olan; ve burada bile milletin büyük turbo yaptığı bir aracı yürütememişse arkadaş; en azında diyebilir ki benim hatam şu idi; ben bu hatayı yaptım siz yapmayın vs... bir diğer konu da, eğer burası bir forum ise yazılan birşeye saygı çerçevesi içerisinde cevap verilmeli diye düşünüyorum...
sen neye dayanarak burada sunulan birşeye ben size inanmıyorum diyebiliyorsun, hadi, sen koy bir belge de görelim... madem buradakilerin bilgilerine inancın yok ,koy bir belge aracına ait... varmı plakalı dyno çıktısı ya da log kaydı? ben sana şöyle söyliyeyim; anlaşılan şey çok net, yapamamışsın,sorun yaşamışsın... adamlar uğraşıp birşeyler yapıyor ve de burada paylaşıyor sen de mundar diyorsun...
Acaba bu mesaja alınmalı mıyım diye düşünürken bir F5'e basasım geldi ...
... ve alınıverdim.
Bu forumda yazmaya başladığım ilk andan beri klavyemden çıkanları kanıtlama gibi bir telaşın içine düşmedim.
Benim bu forumda ve özellikle bu konudaki birincil hedefim bu araçla ilgili kazandığım her türlü tecrübeyi anlaşılabilir bir dille paylaşmak.
Ne kadar izliyorsun bu konuyu bilmiyorum ancak benim yazdığım mesajları filtreleyecek olursan göreceksin ki ağırlıklı olarak ulaştığım güçten ziyade yaşadığım sıkıntıları paylaştım, edinebildiğim en ince ayrıntısına kadar. Bu, yerli/yabancı forumda cesaret ve dürüstlük isteyen bir harekettir. Birçok arkadaşımız gayet doğal olarak aracını kötü göstermek, aracının kötü bilinmesini istemez. Benim böyle bir telaşım da yok ve ziyadesiyle forumdaki diğer RC kullanıcılarından çok daha fazla imkana sahip olduğumdan aracımın her türlü sorununu testiyle ölçümleriyle beraber basitçe yazıyorum.
Benim bir tür kupon araç yapma, efsane araç toplama gibi bir gayem de yok. 65bin km'dir kullandığım aracımla bir kere dahi 3 kornam olmamıştır. Başkalarının aracı benimkinden iyidir veya kötüdür, umrum değil; ben gördüğümü paylaşıyorum. Başkası neyi neden nasıl yapmış veya yapamamış bunları okurum ama benim yapamadığımı yapmış olan arkadaşa da belge göster demem. İlgimi çeken bir noktaysa nasıl yaptığını sorarım, anlatırsa anlatır denerim. Anlatmazsa da saygı duyarım, o başarmıştır ve başarmış gibi yapmaktadır.
Dediğim gibi ilk defa yazdığım birşeyle ilgili direkt olarak inanılmaması gerektiği ve belge istenmesi tavsiyesinde bulunuluyor. Buna anlam veremiyorum ben pek.
Map'leri vermişsin, teşekkürler, atlamışım. Ama keşke okumasını bilmeyen arkadaşlarımız için bir de ufak bir intro geçseydin. Okuması yorumlaması zor bir chart'tır kaldı ki aslında eksik te bir charttır. Bence büyüklük buradadır, paylaşımdadır, Teşekkür butonunun bir manası da budur.
Üslupta ne varki deyip duruyorsun. RC'ON'a sonuna kadar katılıyorum. Durup dururken beni 'yalancı' olabileceğime dair imalarda bulunuyorsun. Bence biraz daha dikkatli olmalısın.
ne demek istiyorsun ya sen aklını mı kaçırdın herşeye inanmak zorunda değilim arkadaşım!
sen burada yokken biz özgürle kafa kafaya verip napabilirizi yatırdık masaya.
ilk dv linklerini kim koydu buraya parça nolarına kadar? ilk jcw bujisini kim taktı? ilk seat i/c ı takan benim hala soruyosunuz nerden bulabiliriz diye. etunersı kim buldu? steliosla kim konuştu? git ilk sayfalara bak. sen daha rc mi alsam acaba diye düşünüp arabana çivi bile çakmamışken ben tem de araba deniyordum. atıp tutacağınıza icraat gösterin
inatla terbiyeni bozuyorsun; ve de aynı çizgide devam ediyorsun... bize diyorsun ama; sen de bir icraat göstersene arabanla ilgili neler yaptın ya da yapabildin? umarım başkasından istediğin belgeler sende mevcuttur yoksa hala da daha boşa yazdığını düşünüyor olacağım...
ilk sayfadan itibaren başla okumaya oralarda görürsün neler yaptığımı.
benim senle bir derdim yok naman. ben sana sordum nasıl olur bana pek mantıklı gelmedi demeye çalıştım. sana yalancı dediğimi hatırlamıyorum.
ama koray can denilen şahıs ın benle bir derdi olduğu kesin. araya girip olayı manipüle etmeseydi bunlar olmayacaktı.
bu yolda çok emek ve para harcadım zamanında. başarılı da olduk başarısız da. bana kimse bişeyi yapamadın edemedin diyemez. emeğe saygı duyun biraz.
2 bar basan var, siz şaka mı yapıyorsunuz???Ha ne kadar efektif ne kadar değil o tartışılır. Mevzu bar da değil flow zaten. Bu borusu uzayınca falan denmiş
, kapalı devre sistemde eğer bir yerden kaçırmıyorsa istiyosan dünyanın öbür ucuna götür. Basit fizik. Bir de mantık denmiş kime göre mantık, neye göre mantık. Matematiksel birşey var mantık yok. Bu arada ben 1.4 leri rahat görüyorum. Bakın o kadar fazla mı, sağlıklı mı, gerekli mi onu tartışalım, o ayrı.
Buradaki çoğu insan yokken Naman ben ve birkaç saz arkadaşım modifiyemde debeleniyorduk. Demek ki bizde sen daha portakal ağacında vitaminken ile başlayan cümleler kurabiliriz artık. Değilmi bilirkişi![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
şu chart ı bir yorumlayınn rica ediyorum
bizim turboların flow chartı:
kaç bar da nasıl yürür bir söyleyin?
Turbo____________Air Flow lbs-min_____ Est. Engine HP______ Wheel HP seen
Stock MCS Turbo________ 21 lbs-min___________ 210HP______________ 210WHP
Stock JCW Turbo ________ 25 lbs-min___________ 250HP______________ 240WHP
ALTA Billet 56 Turbo______ 28 lbs-min___________ 280HP______________ ???
Garrett GT2560R Turbo___ 30 lbs-min___________ 300HP______________ 280WHP
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)