MYST bana göre biraz fuzuli bir işlem
RCZ bujisi taksan da olur ancak günün birinde yazılım yaptırmak istersen yazılımı yapacak kişiye mutlaka bujilerin farklı olduğunu söylemen lazım.
karsiyakaliozi ve Deniz bilgi için teşekkürler.
Evet Deniz MYST dediler, araç siyah duman atıyor gazlayınca bu işlemi yapınca düzelir sanıyorumda yada sence bu neden oluyor ?
Rcz bujiler yazılımsız bir araçda herhangi bir farklılık sağlamaz sanırım doğrumudur ?
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Yazılım var mıydı arabada?
Siyah dumanı görmek lazım.. Dumandan ziyade egsozda oluşan kurum ise o normal
aracımda kullandığım yaylar coil-ex marka yaydır yol tutuşuda güzel nerdeyse orjinale yakın bir konfor sağlıyor.yandan görünüm
şimdiki görüntüsü aynen böyle...
the fast and the furious
[/IMG] buda direk 5 cm olan yaylı hali ön taraf ful yerde ön lip fena sürtüyordu
((
the fast and the furious
Yazılım yok Deniz
Arkadaşların demesine dip yapınca normalden fazla duman atıyormuşum. Eksoz ucuda hemen kararıyor ve tamponda benek benek siyah noktalar oluşuyor kurum gibi. ilk çalışmalarda eksoz ucundan sanki yağmur yağar gibi su atıyor.
Bazıları zengin çalışıyor dedi.Servisde enjektörlerin verilerine baktırdım normal dediler, anlamadım ne yapmak lazım ?
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Normal.. problem yok.. Daha iyi benzin olsa azalır kurum.
Ben yay olarak eibach 3 lük kullandım sonra HR taktım 3,5 luk .. Daha sonra arkası hıc dusmedıgı ıcın denemek için arkalara eibach c2nin 5 liğini taktım ve ön ile arka en azından uyumlu oldu. Şu an önde konı shocklar HR 3,5 luk yay arkada standart shock lar ve eibach 5 lik yay varBızım arabalara 5 lik takmayın. Ben daha sonra C3 pluriel in 30 luk eibach yayını takmayı düşünüyorum.
o kadar zengin yürümemesi lazım..
yazık günah benzini yola döküyorsunuz..
O2 sens ler sıkıntılı olabilir
şuan benim aracımında önler 3,5 arkalar 5 tam istediğim gibi oturdu.şimdi ön lipi değiştiricem cupra lip taktırıcam hafta sonu özgür abiden kıskandım valla))))
the fast and the furious
katalitik konvertör iptal ise dip gazda duman veya is normal değil mi zaten?
Hocam ilk çalıştırmada egsozdan yağmur yağar gibi su alıyorsan, çalışır çalışmaz devir çevirttiriyorsun demektir. Bence yeteri kadar ısınmadan yapma.
O egsozdan çıkan sıvıya da bakmak lazım.. Elle kontrolde yağlı gibiyse yakıttır değilse sudur ki bence su olması daha büyük ihtimal.
Siyah dumanı da görmek lazım ama katalitik iptali sonrasında birazcık atması olağandır. onun haricinde sente atmasında filan da duman atabiliyor.
Dumanın yoğunlaştığı devir de önemli. Örneğin daha 1500 d/d civarı ise sübap kurumlaşması veya turbo sıkıntısı işareti olabilir.
Bunlar sadece üfürük seviyesinde tahmin. Görmeden 'şudur' demek falcılık olur.
Deniz, benim işyerim 1.5+1.5=3km günde yapıyorum, yani hareret yükselmiyor ve kesinlikle devirsiz kullanıyorum 2000-2500d/dk max. normal zamanda ise yağ göstergesi 80 ni geçmeden kesinlikle basmam basmadım da.
Eksozdan çıkana baktım suydu.
Kat yok araçda 1500d/dk yapmıyor sanırım, gazlayınca çıkıyor siyah duman.
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)