Allah nasip ederse yakında aranızdayım 207 rc ileYardımlarını esirgemezsiniz umarım.
bro sıvı istiyorsan bu link (fısfıs şişesine sulandırıp kullanıyorsun)
ATAS DETAP KONSANTRE HALI VE KUMAŞ TEMİZLEME SIVISI 1KG 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den
kuru köpük şeklinde istiyorsan bu link ,
ATAS DETAP ÇOK AMAÇLI DÖŞEME,TAVAN TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den
Tavan işi hassas sakın ıslak yıkatmayın sarkma ihtimali yüksek.Benim tavsiyen bir taraftan bastırararak güzelce süpürge ile çektirip sonra detapı mikrofibwer beze sıkıp silmek sonra da kuru bir mikrofiber bezle kurulamak..
[QUOTE=Masterpiece;7048379]Teşekkürler daha iyisi senin olsun İnşAllah..
Tamam bantlayıp direksiyona öyle çekeyim.En son bantladığımda ekran koruyucu sökülmüştü kızdım sildim videoyu..
Yak yahu.Esp off konumunda.Yoksa nasıl yürüyecek..
Esp off yapınca uyarı ışığı yanıyor sürekli..
[QUOTE=Antalyalogy;7048339]Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..
maaşallah brom.bi mangal akşamı baştaş'a gelde görüşelim,özledim valla![]()
Gel gel hallederiz..
Bu arada iyi tune edilmiş , inrecooler ve methanollü rc nasıl gitmeli sorusuna güzel örnekler.
Bu arkadaşın yüklediği videolara bakarsanız stage2 den başlamış uçan kuşa sıkmış koçum .Şu an stok turbo ile stage3+ 255 HP 382 HP trk var dynosuna göre..
Peugeot 207RC 250+ vs Astra 2.0T chip - YouTube
207RC 250+ vs Golf R20 St.1 Revo + dsg chip vs Focus St 315hp. - YouTube
207RC 250+ vs Golf R20 St.1 Revo + dsg chip vs Focus St 315hp. - YouTube
207RC 250+ vs Octavia RS St.2(RED) and 2x Octavia St.1 (part_3) - YouTube
2
Hayırlısı inşallah istediğini bulursun bende rc alıcaktım baktıklarım içime sinmedi gt alalım kırmızı dedim kazalı boyalı çıktı siyah hiç düşünmüyordum temiz o denk geldi.Nasip kısmet bu işler.Yine bişeyler sormak aracı görmek istersen bende ıspartadayım haberin olsun
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
http://www.techturkey.com/forum/uyel...er-herkes.html
mess , Antalyalogy , free13 , tufAN : abimee selamlarr saygılar.
yalın bey 3 kişi olduk haber veriyim dedim![]()
LiveFastDieYoung ~
demin ankara göral la telefonda görüştüm nekadar lakait ve gevşekler anlatamam adama thp 200luk bujisi varmı(yedek parca sorumlusuymus kendisi) diyorum. abi bizde normal buji var diyo. bana 208 gti yada 1.6 200luk rcz bujisi lazım dedimde derdimi zor anlattım dana'ya.. aracımda yazılım var. gelsem orjinal yazılıma donus yapabilirmiyiz diyorum abi biz yetkili servisiz modifiye yapmıyoruz dedi.gidip kafasına sıkasım geldi. abii yedek parca ilgi alaka ve teknik bilgide hiç bir servis borusanın eline su dokemez bunu anladım.
LiveFastDieYoung ~
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)