Özgür çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Ozgurum cooookk cooooookk gecmis olsun, canina bisey gelmediya gerisi fasa fiso.. ispartayi bilirim bi cogu saga sinyal verip sola doner, sola sinyal verip duz gider.. allah korumus.. cok gecmis olsun tekrardan...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Beyler, bunu aslinda en iyi oncel bilir ama en azindan o cevap verene kadar bilen arkadaslarimizda cvp yazabilir ufak bi sorum var.. rc lerin arka tamponda egsozun ciktigi yerde ufak kabartmali bi cerceve var, o parca ayri satiliyormi? Sanmiyorum komple tampon olarak ozel uretildigini ama.. eski c2 mdede on tamponda elker vardi mesela orjinal 1.4 tamponunda iceriden isaretlenmisti tirnaklarin girmesi icin kesilicek yerler.. bizim araclardada ayni sekildedir diye dusunuyorumbilen goren duyan en kotu ayri satilmiyorsa bile kendi illerinde cikmacilarda denk gelen arkadaslardan bu parcayi bulabilen benimle irtibata gecebilirmi? Kestirip orayi oyle bos bos gezmek istemiorum o parca cidden hosuma gidio
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
çok geçmiş olsun kardeşim senin canın her seyden önce gelır sana bir şey olmamış yaaa gerisi hiç önemli değil Allah sevdiklerine bağışlamış............
Büyük geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..
Onun Allah .... Cok cok gecmis olsun , Allah moralini duzeltmek icin sana sabir versin. Yasadigin olayin aynisi basima geldi , 70 ile gidiyordum seridimde 106 ufak oldugu icin gormedi kirdi ve 106 nin kici kamyonun lastigine vurup daha sonra refuje carpmistim adam kacmisti. Verilmis sadakan varmis tekrar gecmis olsun
Women are like Buddhist , They're worship ox.
büyük geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)