elinize sağlık emek verip yapmışsınız ama arkadaşlara katılıyorum bagaja almak riski ortadan kaldırır.
Printable View
elinize sağlık emek verip yapmışsınız ama arkadaşlara katılıyorum bagaja almak riski ortadan kaldırır.
Bazı araçlarda fabrika çıkış tam orda oluyor akü crash testlerden geçtiğine göre sorun yok :icon_tup:
BMW lerde bagajda duruyor :)
Keşke bagaja alsaydınız sizde, emeğinize sağlık ;)
ohaa yaa vallahi yuhhh dedim amma profesörler varmış memlekette ağırlık merkezinden akünün patlamasına kadar neler neler yazılmış :D kaza anında ise kendi yerinde ne kadar zararlı ise bundada o kadar zararlıdır akü şasenin yanında duruyor şasenin eğilmesi lazım akünün o dediklerinizi yapabilmesi için 2 tane demir kıvrılmış ağırlık yapar diyenler var ohaa yani bunları söyleyenler roll yapmaya çıkarken büyük wc yapıpta gidiyor sanırım ağırlık yapar deyip aküyü bagaja al diyenler bagaja çekilecek kablolar ağırlık yapmayacakmı :) gayet güzel olmuş emre tek sıkıntısı acil bi durumda kutup başını sökememek o kısıma istediğin kadar su ver kısa devre vs. olmaz banada yapalım bundan :D
guzl olmush olası bı durum ıcın salter koyabılrısınız motorı ıcıne.
bencede onun yeri BAGAJ... ;)
yaptığımdan beri aynı yerde duruyor şu ana kadar bi sorun yok :) ilk yaptığımda greslemiştim kutup başlarını. tamponları boyattım 2 hafta önce sökküldü baktım bi sorun yok tertemiz duruyor. temizleyip tekrar gresledim.
güzel bir çalışma ellerinize sağlık
akü için bagajın yan kısmı ideal sayılır acil durumdada ulasması kolay olur sizin için.
montaj yerini dogru bulmasamda 5kiloluk akünün 1metre yer degişimini direksiondaki sürüş dinamiginde farketmenize cidden imrendim ben75kilo yolcu varken bile farkı hissedemiyorum henüz :) daha epey pişmem lazım.
böyle çalışmalara tam destek :icon_tup:
elinize sağlık
aslında ilginç olmuş düşünce
....neden akünün yeri değiştiğini anlamadım !
Bence mantıksız olmuş çünki bütün motorlu araç çarpışmalarının %48'i önden vurma ile oluşmakta, yandan çarpma oranı %48 ve arkadan ise %4 olduguna göre ön tampon içindeki bir akü ne kadar mantıklıdır sorulması gerekır ?Bir arkadaşta şase var demiş orada az daha kazaların tumu şaseye gelecek şekildemi oluyor diye sormak istiyorum...Bence acilen akünü yerini degiştir.
bu neden den.
http://img189.imageshack.us/img189/2553/54443753.jpg
su foto karelerını gormek gusell :D
bu işi en güzel almanlar yapmış bagaja koymuş olayı bitirmiş...
Emek emektir ancak çok gerekli bir işlem değil bence.. Eksileride çok fazla?
elinize sağlık ama bagaj en iyi yöntem en azından daha az riskli olurdu.ben bagaja koycaktım kit aldım kitleri var tablalı onlarda güzel oluyor.bagajda
fabrikadakiler neden akıl edememişlerse aküyü oraya koymayı :D :D
bende akunun yerini değiştirip bagaja alıcam. kaclık kablo kullanmam gerekiyor 4avg lik aldım ama yeteli olur mu? yoksa daha mı kalın olmalıydı
bagaj en güzeli bence bmw gibi