Sağa viraj dönerken boşta kırmızı yağ lambası yanıp sönüyor düz veya sola giderken sorun yok.
Yağ filtre müsür değişti düzelmedi, pompa ölçümleri yapıldı sorun yok motor sorunsuz araç 90binde
Sağa viraj dönerken boşta kırmızı yağ lambası yanıp sönüyor düz veya sola giderken sorun yok.
Yağ filtre müsür değişti düzelmedi, pompa ölçümleri yapıldı sorun yok motor sorunsuz araç 90binde
Eski arabamda boşa attığımda yağ lambası yanıyordu, vitese alınca sönüyordu. Boşta gaz verince de sönüyordu.
Çoğu kişi yağ pompası dedi. Fehmi abiye gittim, yağ ve filtreleri değiştirelim, düzelmezse pompayı değiştirirsin dedi. Yağ ve filtreleri değiştirdik sorun ortadan kalktı.
Benim sorunum bulundu sanırsam araç bir yerden şase alıyor
Akım zayıf geliyor olmalı. Şarj dinamosu arızalı arabalarda olurdu eskiden. Bence mekanikten ziyade elektrik aksamı ile alakalı.
aynı sorun başka bir araçta başıma geldi sert viraj aldığımda oluyordu direk yağ müşürünün kablolarını kontrol ettik ve biyerden kopmuştu ve şaseye değince ışık yanıyordu sizde müşür kablolarını kontrol edin
müşür kabloları bana da mantıklı geliyor. geçmişte başına gelenler olmuştu dikkatsiz ustaların işçiliğinden takım çarptırıp zarar verenler.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)