saol topraaam :D
Printable View
yürümeyen civic kalmasin.. :D
taylan'in projeyi bende takip etmistim, biraz uzun bir süreç.. nakit ve vakit yönünden sıkıntı olmazsa, yapilmayacak diye bişey yok :)
umarim kisa sürede hayata geçer :)
nası peki arabanın yürüyeni hiç deneme yaptınmı?
video falan varmı ?
pardon yaa onlar b 20 yapmıslardı duzletıyurum :)
kktc dede bir ornek var karburatorlu usdm otomatik sanzuman ef b16a (2) 2sınde bı saıbe olabılır b16a da koymus olabılırler ama yaptılar henuz yurudugunu gormedım ama 3bucuk aydırda kıbrısta deılım gıdınce bılgılerı varsa vıdeosunu paylasırım.bnde b16 koymak cok ıstedım ama kısmet deılmıs yapamadık min malıyet 8bin tl gibi bi rakama cıkartırız demıstı kıbrıstakı usta...
benzin deposu elektrik tesisatı vs gibi işleride goze alırsanız
samanlık seyran olur diyim bole bi swap sonrası birazda kilo atılırsa pist drag roll her amaçta çok keyif verir :)
b16a2 swaplamak ıcın motor kulakları alıcaksın - si tasıyıcı alıcaksın(bunu yaparsan aktarım hem daha ıyı olur hemde fren ısını cozersın) - ıntegra ıc aks alıcaksın (eger ıc aks ıntegra olmazsa aks durus capı aktarımı bozuyo ve sallama yapıyor) - vtec ust debrıyaj merkezı alıcaksın (ef ler tellıdır vtecler hıdrolık) - vtec torpıdo ıcı tesısat alman lazım( alıcagın araba beyınlı ıse almasanda olur ama cok role kullanırsın arac ıcı copluk olur)
aracı durdurmak ıstıyorsan ef kasaya eg-ek-integra-crx bunların tum fren malzemelerı takılır. ama yuruyenı si yapman lazım. yapmazsan sadece ıntegra ve crx parcaları oturur.
arkadaşlar bilgilendirmeler için çok teşekkürler
bakalım aracmızı aldık eger maddi durumuda 1 seneye toparlarsak aklımdaki proje bu
ama daha uygun rakamlara stock motoru üzerinde oynamalar yapadabiliriz.
herşey maddi duruma baglı
yapmak var yapmak var. ben bazı seylerı yaparken satın alırım. kımısı almaz hemen motoru atar bı fıltre dewam eder. stock motor 5000tl cıvarı bulursun komple. kulaklar 500-550$ tasıyıcı 350tl cıvarı akslar 1000tl debrıyaj merkezı 150-200tl tesısat ıc + beyın 600tl cıvarı bulursun.
ıscılıkte 1000tl gıbı dusun ekstra 250-500 arası ıncık boncuk cıkr
Bendede sadece debriyaj merkezi yok telliye dönmüştük
merkezi bulursam alıcam
oyoyyyy beyazlar fenaymış benaşka geldim :D pardon gaza
ya hacı naptın yaa yaramı depreştirdin :D :D
temiz 10k gider..
b serisi derim ben. çünkü parça sıkıntın çok yok hem daha ucuz.bunun dışında k serisi ile de çok yakın güç değerleri var.ilerki geliştirme aşamalarında b serisi sizin için daha uygun olacaktır.yatırım ve geliştirme maliyeti düşük.bunun yanında yapacağınız ufak yatırımlar size daha fazla güç artışı sağlayacaktır.