geçmiş olsun arabayı aldığından beri sorunlardan kurtulamadın bu sefer baya büyük galiba
bence bu motorla uğraşma hiç erkut abinin söylediği gibi d16y4 güzel olur
Printable View
geçmiş olsun arabayı aldığından beri sorunlardan kurtulamadın bu sefer baya büyük galiba
bence bu motorla uğraşma hiç erkut abinin söylediği gibi d16y4 güzel olur
geçmiş olsun kardeş.uzulme halledılır bı sekılde.olmadı bıraz toparlarsın kendını b16 koyarsın.
geçmiş olsun olur boyle seyler herşey nasip kısmet..
araban tekliyormu destum gazlarken böle kesiklik yapıyormuydu ?
saolun cana gelcegine mala gelsin tabi de vakitsiz yakaadı beni bu sorun maddi açıdan yok abi hiç tekleme fln yoktu kaymak gibiydi
gecmış olsun bencede hazır gırmısken adam akıllı topla derım...
sekman kırmıs sanıyorum
gecmiş olsun.
Geçmiş olsun....sen bence o arabayı sat dıecem ama bu kadar sevıyorsun satmazsın kolay kolay....piston segman yag pompası kol vs parcaları deısırsın 2000 km de rodaj yaparsın :D hersey hallolur bıter...
bütçenin el verdiği kadarıyla direk swap kardeşim. Bencede en başında satman gerekirdi. neyse cana bişi olmasın. seviyosun arabanı ve hayalindi. gerçekleşti inş daha ileriye gidicek.
bakalım bi seref usta baksın da onun da fikrni bi görelim ona göre bi yol çizcem.
geçmiş olsun imkanın varsa swap derim bnde
gecmıs olsun arkasım
çok geçmiş olsun . istediğin gibi olması önemli inş. istediğin gibi olur...
Geçmiş olsun cana gelicene mala gelsin dielim
geçmiş olsun motoru orjinal toplamaya karar verirsen rodaj biter bitmez yenisine bak eğer binecem diyorsan uygun yollu swap fikri bence de mantıklı
swap daha mantıklı bence..
geçmiş olsun arkadaşım..
swap yap yola devam et
Sanırım basına gelen ilk olay degil bu...
Eski otomobil alırken herseyi düsünerek almak lazım...
Honda konusunda insanların korkusu yok, dogrudüzgün baktırmadan alıyorlar ediyorlar sonra baslarına birsürü is acılıyor.
Eski adı üstünde...Tanıdık, bilinen bir otomobil olmadıkca alınmaz.