redline için unolu arkadaşın sattığı ürünü deneyin
Printable View
redline için unolu arkadaşın sattığı ürünü deneyin
bu ürünü temin edebileceğimiz bi yer varmı ?
evet arda sana demiştim karbüratörlü arabaya kesici takıyolar diye ama bizim problemin kesiciyle çözüleceğini sanmıyorum var mı acaba karbüratörlü arabada senin deyiminle çatara patarayı yapan:D
valla sormak lazım sormaktan önce düzgünce anlatmak lazım dur bakalım bu akşam bu konu hakkında acuk kafa yoralım bide biz osman ın arabayı external westgate yaptık mı senin getirdiğinle duruyo???
benim sana veridğim turbo internal li zaten rodajı bitirin Ben o büyük turbonun emme kanadı ve kapağını ora bıraktım.Rodaj bittikten sonra o kanat ve kapağı takacağım.Belki spool sesi azalabilir.Ama down pipe civatalarını bidaha sıkın dün gece o civatalara tüklenemedim yorgunluktan.Herkese selam söyle rodajdan sonra ordayım
ana büyük kankamada saygılar ;)
la olum rodajı bekleme gelmek için öbür hafta gelebilirsin mesela???:D:D
bide şu yazıları unutma artık gönder:D:D
Ahahah biliyosun gönül orda neler yapmak istiyor :D Bu hafta büyük ihtimalle Eskişehir ordan Ankaraya geçicem alfanın bi kaç parçasını alıcam.
Şimdi sanayideki elektirikçimle konustum o denicek böyle kesici tarzı bişi yapmayı.Yada Sami abi benzini kesmeyi dene demişti bide onu deneyelim.Çuflamak değil patlatmak istiyoruzz.
benzin kesmekle olmaz bence
bilmiyorum vala bobin 1 tanemi var 4 tanemi
Valla arkadaşlar şu konuyu hiç anlamıyorum. Araç gidiyor gidiyor. Niye bir de gürültü yapmak lazım? Turboyu takarken ki amaç arabanın hızlı gitmesi mi milleti rahatsız etmek mi?
Not: Burada kimseye lafım yok. Sadece kafama takıldı zamanında karbüratörlü arabaya kesici takmak isteyen arkadaşlarda vardı.Bir türlü anlamam niye..
Bu arada bir fikir de ben veriyim kesici istiyorsanız. Shift lightli bir gösterge bulun. Devir göstergesi. Işık çıkışını ateşlemeye giden elektriği kesecek bir röleye bağlayın. Hem böylece istediğiniz devirde kesme imkanınız olur.
benim arabamda çata pata yapmıyor ne yapmam gerek?
http://www.facebook.com/video/video.php?v=166444349150
böyle patlamayı kim istemez ki:)
ya görüntü güzelde önemli olan arabanın gitmesi