User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 106 gtı 8000 chip

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 106 gtı 8000 chip

106 gtı aracıma 8000 chip tuning uygulaması yapmayı düşünüyorum bazı arkadaşlar onaylıyor bazı arkadaşlar motorun ömrünü çürütüyor falan diyolar benimde kafam karıştı aracında chip olan arkadaşlar fikir verirse sewinirim.Aracımda headrs var + olarak sıkıntı olurmu olmazmı bilgi sahibi olmak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim. cevaplarınızı bekliyorum....iyi forumlar

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çip yaptırdıktan sonra farkı baya bir hissedersin ..araban daha zewkli olur..ayrıca headersi orjinale çewir 51 mm düz boru dewam..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi herkez senin dedigin gibi hedrsı sök diyor. ama aracın şu anda yarım boy alev atıyor hedrsı sökersek atamam die korkuyorum böyle çok güzel ses ve alev war

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor un stock ise bence headrs ı sökmen gerekiyor,oraginal in yerini tutamaz ,çip yazdır ama yazdırcağın yeri iyi seçmen gerekiyor.gerek medikçe 7200 den fazla devir çevirme ne kadar fazla devir çevirme o kadar zarar verir arabana ama kısa sürede zarar vermez merak etme için rahat olsun ama kesinlikle kesici olsun 8000 binden fazlada çevirme bence egzantirik olmadan fazla devir çevirmenin bi anlamı yok.orginal headrs 51 lik düz boru güzel bi egzost ile çok gzel olur bence
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım abi orjinal manifolt takıcam o zaman

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence duz boru çekme orta susturucu olsun..

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istersen orjınal beynıne elletme bende tak kullan hazır chıplı 8000rpmlı beyın var veya ıstersen chıpde var ankaradayım kolaylık saglarım
    et giren yere dert girmez.

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracına 8000'lik chip yazdırman ömrünü falan kısaltmaz aracının sen kalkıpta 8000 çevirmedikçe zaten aracın şuanda 7200'den sonra boşa çevirir onun için en yüksek beygir eğrin 7200 yükseğine çıkmana gerek yok.Aracında chip yoksa yaptırdıktan sonra hissedilir derecede bi değişim alırsın.Bu arada headersını sök derim orj headersın en iyi sıkıştırmayı veriyor zaten Eksoz sistemine gelince eğer bol alev hırcın bi ses için performanstan ödün veririm diosan headersını çıkarma komple 51 lik düz sona güzel bi susturucu alev alev gürül gürül dolaş.Ama düzgün sağlıklı performanslı bişey olsun diosan orj. manifolduna dön 51 lik borular kullanarak güzel spor bi orta susturucu takar sonada güzel bi son susturucu kullanırsın gayette güzel olur
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sebrin orta sebring son 106 nın ılacı bence.

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazlımda devırden daha onemlı krıter bence avans ve hava yakıt durumudur.Yazılım yaptırken afr,egt ve dyno verilerini goz önunde bulundurmak en mantıklısı dıye dusunuyorum.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım bence çok dikkatli ol orjinale yazılım yaptırma direk beyin bak ben yaptırdım çok pişmanım arabam sürekli zenginde rölanti durmuyor araba kmye 1 milyon yakıyor işi bilen yere yaptır yada direk beyin al düz boru olayına karşıyım egzantrik yoksa aracında oraya güzel bi 25 cmlik susturucu yetiyor alev atması çokta önemli değil bende şu anda her vites çaktığımda alev atıyor hıdır yok
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chipi yaptıracağm yeri ustam çok destekliyor araban aynı durumda olucak sadece gidişde etkilicek diyor.rolanti falan aynı saat gibi çalışıcak diyor. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.aracıma ilk defa chip yaptırıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istersen orjınal beynıne elletme bende tak kullan hazır chıplı 8000rpmlı beyın var veya ıstersen chıpde var ankaradayım kolaylık saglarım
    beyinle chip'e ne kadar istiosun abi?aracının plakasını duymuştum mavi 106 olması lazım ama hiç görmedim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyinle chip'e ne kadar istiosun abi?aracının plakasını duymuştum mavi 106 olması lazım ama hiç görmedim
    ta kendisi Mavi 106

Kop 42

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=41461
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bence çok dikkatli ol orjinale yazılım yaptırma direk beyin bak ben yaptırdım çok pişmanım arabam sürekli zenginde rölanti durmuyor araba kmye 1 milyon yakıyor işi bilen yere yaptır yada direk beyin al düz boru olayına karşıyım egzantrik yoksa aracında oraya güzel bi 25 cmlik susturucu yetiyor alev atması çokta önemli değil bende şu anda her vites çaktığımda alev atıyor hıdır yok
    o neymiş öyle yaf 1milyon ..bence başka bir sorun olabilir..piyasada çipsiz 106 az var ve böyle sorunla karşılaşan pek görmedim..bende rölanti sorunu felem hiç olmadı ve yakıtta süper gazlamadıkça 25 krş civarı yakıyo..gazlayınca 30 krş..
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sebrin orta sebring son 106 nın ılacı bence.
    aynen tuncer abinin dediklerine katılıyorum..headers ı sök orjinale dön.chip orta sebring son sebring..arkaya geçsin biri sucuk ekmek yapsın alevde yürüyüşüde bi okadar keyifli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AnıL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen tuncer abinin dediklerine katılıyorum..headers ı sök orjinale dön.chip orta sebring son sebring..arkaya geçsin biri sucuk ekmek yapsın alevde yürüyüşüde bi okadar keyifli olur
    ben sebring kullandım bence sesi güzel değil ..tabi zewk meselesi ama çok bağırıyo alt dewirde bile bi uğultu sesi var..HKS hi-power şimdi var alt dewirlerde ses yok üst dewirlerde çok hoş bi sesi var..tabi orta susturucu şart..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chip'i yaptırıcam önce belki hedrsı chip'den sonra sökebilirim belkide kalabilir.belli olmaz ama chip garanti yapıcam bu yorumlar karşılıgında güven werdi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chip'i yaptırıcam önce belki hedrsı chip'den sonra sökebilirim belkide kalabilir.belli olmaz ama chip garanti yapıcam bu yorumlar karşılıgında güven werdi bana
    yap yap çipsiz 106 olmas..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)