bnm arabaya 1.6 motor koydurcamda performans için naparız ex olaraktan.aklımda weber ve dereceli var ama başka ne yaparız..
bnm arabaya 1.6 motor koydurcamda performans için naparız ex olaraktan.aklımda weber ve dereceli var ama başka ne yaparız..
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
Weber,dereceli,güzel bir egsos sistemi biraz avans birazda zengin karışım işini görürYada weber + turbo yaparsan tadından yenmez.
Yada imkansızı denemek istersen 4age kapak,agenin forget pistonlarını kollarını al 4 bogaz throlte body buda ayrı bir seçenek.
diyelimki o imkansızı yabtıkk tahmni kaç hp olur..vee gereken neler tam olarakk..gerçekten acele yabmam lasım bişiler..motor arıyom sağda solda şimdi.yada başka motor ne uydururus bunaa ..
herşey yapılır ama en önemli olan bu konular asla aceleyle olmaz...olursa tadında olmaz....sabırlı olmak şart....yavaş yavaş araştıra araştıra![]()
bana ne motoru önerirsiniz peki koduyla sölerseniz ona göre sorcam ...![]()
maşşallah iki dakikada motor koyup çıkarıyosun ne güzel
ilk başta şasenin hangi motorlara müsade ediceni biliyomusun ?
gl motoru koyablirsin ama yüksek dereceli egzantrik bulabiliceni zannetmem onun yerine aşırı besleme belki iş görebilir
fakat swapte artık çok zor bilmiyorum ruhsata işlenebilirmi
körler sağırlar
işleten kim yaa boşver hacı.bana napabiliriz bi kaç tavsiye verebilirsenizz ii olurr arabanın kasasını bitirdik 10 numara olduu ama yürümüo iştee midem bulandı artık bi çözümm..
bence en kolayı çıkma 4afe bulmak çünkü piyasada çok var.
ondan sonra kullanım amacına göre turbo yada atmosferik devam edersin.
bana ulaş hallederiz merak etme sen
valla çok ii olur kardeşimm bi an önce başlamam lasımm..
2JZ koy sen .
Ozy Murata ulaş hemen turbonu taksın uzman oldu bu konuda![]()
abi turbo şart deil aşırı yükleme yabmıcam.weber ile headers sadece.muratada ulaşamadımki..
murattan gereken bilgiyi aldım arkadaşlar herkse teşekkür.ilk işimiz şimdi corona motoru bulmak yarından itibaren başlıomm..
4 age hanginin motoru oluyo şunların ismini bi öğrenemedim yaa..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)