hee olabilir hiç aklıma gelmediydi bn çekilicek acıyı düşünüodum :D
Printable View
yag sogutucu varsa sıkıntı olmaz gıbı me gelıyor
şişmek gibi birşey söz konusu olamaz birincisi hava soğutma değil ikincisi zaten 2 zaman lı değil zaten arabalarında iki zamanlısı yok ki bende biraz boş konuştum:D
clio rsler rollingte 5-6 deneme sonrası şişiyordu koray abi bulgur diye dalga geçiyordu hatta:D
birbilerinin rüzgarına girerlerse ve öle uzun süre giderse tehlikeli olabilir
subilerin debriyajı sorun yapıyo demişti bi arkadaşım ama ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemiyorum..
araç 1300km de ben japon spor arabalarında sisme olur mu diye sordum normal bi toyotada diil arkadaslar
Hicbirsey olmaz bence...
cl 500 gider üzerine çay söyler seni bekler.
yemeğini yemiş çayını da onun üstüne söylemiş olur muhtemelen :)
subaru gidemez açıkcası. rakım değişir hava sıcaklığı değişir, fakire düşer kırılır, zengine düşer boğulur, egt si yülselir avans vurur, rüzgar yandan eser bozulur....:)
ben ankara antalya arası baya gazlı gitmiştim, illaki çektiriyor ayağını bi yerde gazdan.
cl500 260 yaparken son devirlerini çevirmio aqma dikkat et. Sadece hız limitörü orda. Yani daha düşük devirde seyredeceğinden daha rahat olacaktır.
turbo araç ile tapa gaz uzun mesafe ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır
Drag diorsan iş değişir. Senin baskı balata sorınun vardır. Isındıkça kaydırma olasılığın artıyor.
Birde arkadaşlar açık filtre kullanıyorsanız bastıkça ve motor ısındıkça aracınız dahada fazla sıcak hava çeker ve performansı gene düşer.
subaru yemek yiyosa s2000 e mangal yakıcak zaman olur sanırım:) yorumlar icin tesekkurler konu kapanabilir...