Ayrıca ince yağlar daha fazla performans verir az koruma sağlar
Aynı zamanda kalın yağlarda bunun tam tersini yapar.Bütün olay bu.
Printable View
ben 10w30 da öneriyorum kullandım 1,6 turbo araçta memnun kaldım tam sentetiktir kullanabilirsin bence...türkiye sartlarında bence en iyi yağ motuldur..
ben sunu kullandım memnun kaldım dıyenler motorun ıcınde pıstonla hareket edıp yataklarda yatıyolar herhalde...neye gore??? yag eksıltmesıne gore...cok basarılı bır yorumlama gercekten!!
Öncelikle iyi akşamlar.rodajdan sonra devamlı 10w30 kullandım 6000 km sonra sıkıntıdan acmıştım motoru bunu bütün samimiyetimle sölüyorum ve ciddi olarak belli zamanlarda asırı sıkıştırmıştım makinayı actıktan sonra ideal bir motorla karşılaşmıştık..jonta seti alıp yeniden segman koyup kapatmıştık ona güvenerek yazdım ve hala bu yagı non turbo bir araçta kullanıyorum memnunum...
Honda veya x marka hiç farketmez 7000dd ve üstü devir çeviren araçlara 10-60 yağa gerek yok,gereksiz bir yağ seçimi deyipte 10-40 magnatec veya türevi bir yağ koyulmasının performans artırıcı olduğunu söyleyen arkadaşalarım sizlere katılmıyorum katılamıyorum..:beuj: atmosferik yüklü her honda araçta VTI gibi yağ basıncı ile ikinci egzantriği devreye sokan araçlarda 10-60 şart diye düşünüyorum..aracım rodajda iken 10-40 magnatec yağ koydurmuştum ve yağ basınç göstergem 50 basınca kadar düşüyordu ama daha sonra 10-60 yağ konulduktan sonra 55 altına kolay kolay düşmedi.demek istediğim devir çeviren arabalarda yüksek ısıda yağ basıncı çok önemli o yüzdendir ki 10-60 dışnda ben yağ kullanan honda cı pek görmedim.vardır mutlaka ama onlarda stock veya ona yakın araçlara sahip hondacılardır diye tahmin ediyorum:icon_wack.aracımda 9000dd çevirirken yarı sentetik yağın ne hale geldiğini tahmin edebiliyorum çünkü:D
Sonuc olarak o zaman ben maximum 7000ceviren, tek egzantirik d16 ama sonradan turbo uygulanmis aracim icin, 5-40 ya da 0-40 tam sentetik yağ tercih etmeliyim. dimi? :)
Evet doğru .
aynen ole 5w40 tam sentetik 0w40 ta benım tavsıyem maddı olarak 0w40 daha pahalı ama bı o kadar da aracının motorunu koruyor.
çok teşekkürler yardimlariniz icin
sayin sunnetci, karpuz kabugu vs. soyleminiz okudum birazda guldum, mineral denmesinin sebebi fosil yakit olan ham petrolden uretilmis olmasidir. 10-60 motor yagi yuksek zicaklarda viskositesini koruyabilmesi icin tabiki diger yaglara gore daha kalindair- yani viscositesi yuksekdir. kullandiginiz araca 10-60 gibi bir yag koyarsaniz korkarim, motor kapagina yeterli yaglama sagliyamadigi icin cam ve yataklari elden gecirmek zorunda kalacaksiniz.
oil squirter olan araclarda ise super kalin yag kullanilmasi bence cok sakincali
Toyota Prius dahil, yeni cikan ekonomik araclarin cogunda 5w-20 yag kullanilmakta.
bulunabilrise moBil 0W-40 turkiye icin en ideal yag olur. soguk havalardada ilk calisma esnaisnda zorluk cikarmaz.
Bende Aracımda 10-60 Mobil Kullanıyordum Fakat Yorumları Okuyunca Supheye Dustum..
Gram Yag Eksıltme Yok Dıye Iyı Yaglanıyor Dıyemez Ama Sıbop Ayarı Icın Acıldıgında Kapak Gr Camur Vs Pıslık Hıcbırsey yoktu
Mobıl'e Maıl Attım Bakalım :)
Peki arkadaşlar bir soruda ben sorsam? Bizim Alfa Romeo 75 2.0 TS olan araçta 10-50 yağ öneriyor, bildiğim kadarıyla piyasada yok buna ne kullanmalıyız?
mobil1 10W60 yagın baslıca ozellıgı yag eksılten araclarda yag eksıltmesı minumuna dusuruyor. yani eger aracın 100 bın veya daha fazla km de ıse yag eksıltmıyorsa 10W60 koymaya gerekyok. Castrol 10W60 ıle mobil 1 10W60 aynı özelliklerde yağ değildir. eger yukse devırlı arac sahibi iseniz aracınızı sıkıstırıyorsanız benım sıze tavsıyem mobil 1 5W50 olacaktır.
Dostum araçla ilgili elimde kitapçık yok ama bagaj kapağında 10-50'nin yanında alternatif olarak 10-40'da yazıyor. Birde shell'de yağ değişim atölyesinde duvarda pano vardı bakmıştım benim model'de dahil olmak üzere Alfa Romeo'ların büyük çoğunluğuna 10-60 öneriyordu bu kafamı çok karıştırdı.
mrb arkadaşlar bende bir si kullanıcısıyım aracımı yağını değiştiricem fakat şurda takıldım kaldım mobil mi yoksa casrtol edge mi koyayım sizce hangisi daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum